Sergio Gadea quart en el Gran Premi de Montmeló

Sergio Gadea quart en el Gran Premi de Montmeló

 

 

 

 

 

 

 

 

Si l'any passat eren els entrenaments, enguany el malson del pilot de Puçol, Sergio Gadea, pareix l'última volta de cada carrera del Mundial. Si el 3 de juny va perdre en l'últim metre, el diumenge 10, a Montmeló, va ser en l'última revolta, la revolta de l'Estadi, on Gadea va perdre la primera posició.

El deixeble de Jorge Martínez Aspar ho va fer tot bé. Va eixir bé, va liderar la prova, però un toc amb el vencedor final, el japonés Tomoyoshi Koyama, el va privar de guanyar la carrera i el va relegar a la quarta plaça, per darrere de l'hongarés Gabor Talmacsi i del suís Randy Krummenacher.

El quart lloc aconseguit per Gadea sap a poc, ja que la carrera realitzada pel pilot de Puçol va meréixer un major premi, però tal com va discórrer la prova de 125 cc del Gran Premi de Catalunya, amb nombroses caigudes, no va ser del tot roín per als interessos de Gadea.

Les caigudes d'Héctor Faubel, líder fins ahir del Mundial, de Lukas Pesek i de Mattia Passini (una nova caiguda que la va pagar a colps contra la seua motocicleta i contra els mecànics en la seua tornada al box) acosten un poc més el pilot de Puçol fins al seu somni de situar-se entre els tres primers del Mundial.

Després d'esta carrera, primera de tota la temporada en 125 cc en què no va haver-hi cap espanyol en el pòdium, Gadea seguix en quinta posició amb 79 punts, però a un sol punt del seu antecessor, l'italià Simona Corsi. Amb 94 punts està Lukas Pesek; Héctor Faubel, segon amb 102 i Talmacsi és líder, amb 115 punts.

Informa: Hortanoticias.com

 

22 Juny 2007
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres