L'Ajuntament de Puçol convoca el tercer concurs de fotografia taurina Vila de Puçol

L'Ajuntament de Puçol convoca el tercer concurs de fotografia taurina Vila de Puçol

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

Per tercer any consecutiu, la Regidoria de Festejos convoca un concurs de fotografia taurina en què el tema central és qualsevol acte vinculat al món dels bous a Puçol.

Trenta-cinc obres van ser exposades el passat mes de gener dins de la programació de Puçol, cultura de bou. Van ser els finalistes d'una segona edició que havia comptat amb més participants i un major nivell que l'any 2005.

En l'edició de 2006, la guanyadora va ser la foto titulada La força dels humans, en segon lloc va quedar La festa, i en tercer En formació. D'altra banda, el premi especial a la foto que reflectira un moment significatiu de la festa va recaure en Inconvenients de l'ofici.

Per al 2007 es mantenen les bases d'edicions anteriors: fotos de 20 x 30 centímetres, muntades sobre pass-partout, amb qualsevol tècnica, i premis que van des dels 120 als 200 euros.

Per a Juan Claramunt, regidor de Festejos Taurins en funcions, este concurs ''és un bon exemple de la política de promoció taurina que estem portant avant en estos últims anys. Ja no sols apostem pel bou al carrer, sinó també per totes les manifestacions artístiques que puguen estar relacionades amb els bous''.

Les bases es poden descarregar en la pàgina web de l'Ajuntament de Puçol (www.puçol.nu).

BASES DEL III CONCURS DE FOTOGRAFIA TAURINA VILA DE PUÇOL

 

 

OBRES:

1.- Podran participar totes les persones, siguen o no professionals de la fotografia. S'establix una categoria única independentment que la fotografia siga en blanc i negre o color, digital o analògica.

2.- El tema de les fotografies haurà de tractar sobre la FESTA DELS BOUS A PUÇOL durant l'any 2007.

3.- Cada autor podrà presentar un màxim de tres fotografies, amb total llibertat de tècniques o procediments.

23 Juny 2007
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres