'Puçol, entre mar i muntanya', primera guia turística de la població

'Puçol, entre mar i muntanya', primera guia turística de la població

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A través de l'acabada de crear Oficina de Turisme s'està distribuint la primera guia turística que edita Puçol en la seua història. Amb explicacions en anglés, valencià i castellà, la publicació inclou informació sobre la platja, rutes turístiques, gastronomia, història, monuments, festes i allotjaments.Històricament, Puçol ha sigut un poble amb vocació agrícola, encara que en l'últim terç del segle XX el sector de serveis va començar a ocupar un lloc important entre la població.

No obstant, mai hi havia hagut una inquietud destacada pel turisme: tindre una platja en mal estat i un escàs nombre de monuments d'interés havia suposat que els veïns mai pensaren en el potencial turístic de la població.

Fins ara.


Al juliol del 2005, s'inaugurava el Passeig Marítim, la platja de fina arena i els espigons que la protegixen. A penes dos mesos després, la Generalitat Valenciana aprovava la declaració de La Costera com a Paratge Natural. A l'estiu de 2006, la platja obtenia la bandera Qualitur, que certificava la qualitat de l'aigua i dels serveis. Al juny del 2007, al segell Qualitur s'ha unit la bandera Blava i la creació d'una Oficina de Turisme.

''Tots estos fets demostren que s'està fent un esforç important per crear una nova imatge de Puçol'', indica l'alcalde, Mariano Sanchis. ''Una nova orientació que pot suposar en el futur un gran jaciment d'ocupació per a la població: el turisme''.

Primera guia turística

Precisament per a promocionar els recursos existents en la població s'acaba d'editar Puçol, entre mar i muntanya, la primera guia turística de la població en què, a través de breus textos en anglés, valencià i castellà, s'oferix al visitant una àmplia mostra de l'oferta cultural, gastronòmica, festiva, mediambiental, d'allotjament i tot allò que puga resultar d'interés per al turista.

La guia s'està distribuint directament als interessats a través l'Oficina de Turisme des del passat 23 de juny, alhora que s'està enviant a centres de promoció turística, consolats, hotels, càmpings, l'Agència Valenciana de Turisme, la Diputació Provincial i tots aquells operadors que puguen incloure Puçol entre la seua oferta turístic

22 Juliol 2007
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres