Iatiké tanca de manera brillant la 'Nit Màgica de Sant Joan'

Iatiké tanca de manera brillant la 'Nit Màgica de Sant Joan'

 

 

 

 

 

 

 

 

Encara que molts pensaven que a Puçol és impossible organitzar cap activitat amb èxit en un dia en què se celebra bous al carrer, la programació de la Nit màgica de Sant Joan ha demostrat el contrari: no sols va haver-hi moltes fogueres en la platja, sinó que el concert d'Iatiké va ser seguit per centenars de veïns.

Per segon any consecutiu, la platja de Puçol organitza una àmplia programació d'activitats durant l'estiu. Des d'un mercat ambulant els dijous a la vesprada a les classes d'aeròbic en l'arena durant totes les vesprades, passant per batuka, sopars de convivència, un marató esportiva, un festival infantil i el grand prix de l'estiu per als menors.

Esta variada oferta comença amb un acte l'origen del qual es perd, mai millor dit, en la nit dels temps: les fogueres en la platja durant la nit de Sant Joan i, a mitjanit, la tradicional xopada en l'aigua del Mediterrani... en principi, només cal mullar-se els peus, encara que una vegada posats, alguns aprofiten per a pegar-se un bany en les càlides aigües estivals.


Enguany, més de trenta fogueres es van organitzar en els dos quilòmetres de platja que té Puçol. Totes elles amb molt de públic de totes les edats, encara que els jóvens eren els que més es deixaven notar en l'arena. Junt amb ells, en el Passeig Marítim, els majors formaven el sector més nombrós.

Fins ací tot normal, com en anys anteriors.

Però este estiu l'Ajuntament de Puçol ha apostat per una nova experiència: un concert de música pop espanyola protagonitzat pel grup Iatiké, format per jóvens de Puçol que a penes han complit els díhuit anys. L'aposta era doblement arriscada, perquè al desconeixement del grup per part de molts s'unia que eixa nit s'estaven celebrant bous al carrer pels carrers del nucli antic, la primera jornada taurina de la temporada.

Però Iatiké va sorprendre a tots amb un variat concert de huitanta minuts en què no sols van incloure èxits d'altres grups, sinó també algunes composicions pròpies del grup, destacant entre els seus membres les bones formes demostrades per Miguel Galdón, el qual no sols és autor de les lletres i la veu principal, sinó que també s'ocupa dels teclats.

''Va ser una sorpresa per a la majoria que el grup sonara tan bé, per la qual cosa va haver-hi molt de públic acompanyant-lo des de l'arena i també des del passeig'', explica el tècnic de Turisme, Daniel Sebastiá. ''A més, la vetlada es va completar amb una discomòbil fins a les tres de la matinada,  pel que la platja va estar molt concorreguda fins a altes hores''.

L'èxit d'esta proposta demostra que hi ha públic per a tot tipus d'actes i que, hui en dia, la platja de Puçol comença a ser un punt d'interés turístic no sols per als veïns de la població, sinó també per a molts usuaris vinguts d'altres punts de la geografia espanyola.

<

04 Juliol 2007
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres