Comença l'Escola d'estiu més multitudinària: 307 alumnes i 28 monitors

Comença l'Escola d'estiu més multitudinària: 307 alumnes i 28 monitors

 

 

 

 

 

 

 

 

Tres-cents set alumnes, vint-i-sis monitors i dos coordinadores es van reunir el dilluns 2 de juliol en el col·legi públic La Milotxa per a començar una nova edició de l'Escola d'estiu. Enguany s'ha batut el rècord de participació i de monitors a càrrec dels alumnes.Este curs escolar s'ha multiplicat l'oferta d'escoles municipals en temps de vacacions. Ja al desembre i al gener es va posar en marxa, per primera vegada en la història, una Escola de Nadal en el col·legi públic Lluís Vives, que va cobrir les cinquanta-huit places posades a disposició dels pares en la seua primera edició.

També aprofitant les vacacions de Setmana Santa es va plantejar una nova escola, la de Pasqua, també en el col·legi públic Lluís Vives i amb cinquanta-quatre alumnes en el debut.


Ara, del 2 al 27 de juliol, se celebra una nova edició de l'Escola d'estiu, que en el seu dia va ser el germen d'esta àmplia oferta municipal destinada a aquells pares que treballen i no tenen moltes alternatives en els períodes estiuencs per a deixar els seus fills.

Així ho va reconéixer Eloísa Rosa Martínez, regidora de Serveis Socials, durant l'acte d'inauguració celebrat en el col·legi públic La Milotxa: ''és una fórmula pensada perquè els pares puguen combinar la seua vida laboral i familiar... amb el que no comptàvem és amb el gran nombre d'inscripcions d'esta nova edició''.

Un total de 307 inscrits, dividits en dos grups: els de 3 a 6 anys realitzaran les seues activitats en La Milotxa, des de la supervisió de 16 monitores i amb Laura com a coordinadora. D'altra banda, els de 7 a 12 anys treballaran tot el mes en l'Institut d'Ensenyança Secundària, amb 10 monitores a càrrec seu i la coordinació d'Olga.

A més de treballar paral·lelament en els dos centres educatius, els alumnes compartiran determinades activitats, com excursions o esports en el poliesportiu, per això els pares han de firmar les pertinents autoritzacions.

''És una cosa en el que posem especial interés, que els pares autoritzen per escrit qualsevol eixida dels alumnes fora dels dos centres en què se celebra esta escola'' -assenyala Dolores Muñoz Inglada, l'educadora municipal que està al front d'esta activitat-. ''De fet, els més menuts tindran molt poques eixides, ja que hem preferit organitzar les activitats en La Milotxa, inclús portant als tècnics d'esports o de cultura corresponents perquè treballen amb ells ací, en el pati del col·legi''.

02 Juliol 2007
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres