Héctor Faubel li lleva a Sergio Gadea un nou podi en la catedral de motociclisme

Héctor Faubel li lleva a Sergio Gadea un nou podi en la catedral de motociclisme

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Una altra vegada en els últims metres, Sergio Gadea va perdre una nova oportunitat de pujar-se al pòdium en la carrera de 125 cc del Gran Premi d'Holanda celebrada en el circuit d'Assen 'gràcies' a una acció més que discutible del seu company d'equip Gabor Talmacsi que fins i tot va estar a punt de tirar al de Puçol i al seu company d'equip, Héctor Faubel.La carrera d'Assen, a pesar de l'amarg sabor final, servirà a Gadea per a alçar-se al tercer lloc de la classificació general del Mundial, encara que el botí podria haver sigut major si no haguera mediat un Talmacsi que haurà de donar moltes explicacions per la seua actuació en els últims metres.

A pesar d'este gust final amarg, Gadea va realitzar una gran carrera en el seu ''circuit favorit''. A Assen va aconseguir el seu primer segon lloc del calaix, que va ser fins al Gran Premi de França la seua millor classificació. Tot feia presagiar que aconseguiria reeditar este gran lloc.


Mattia Passini se'n va anar en les primeres voltes sense que ningú li donara caça fins al final de la carrera. Per darrere, Gadea, Faubel, Talmacsi, Corsi, Koyama i Pesek es marcaven conscients que entre ells es jugarien les dos últimes places del calaix.

Gadea va saber en tot moment defendre's i, excepte rares excepcions, va liderar este segon grup en tota la carrera. Fins que va arribar l'última revolta. Talmacsi es passa de frenada i quasi es porta per davant a Gadea. Faubel s'aprofita d'això i els supera. Talmacsi encara remunta i quan arriba al costat de Faubel, incompressiblement, trau una mà per a evitar que este el sobrepasse. Gadea entra en quart lloc, posició que ja ha repetit en les últimes tres carreres.

Després de la carrera, Gadea va afirmar que en esta ocasió va meréixer el segon lloc perquè havia fet una bona carrera i pels bons entrenaments de la vespra, encara que va lamentar el contacte que va haver-hi amb la moto de l'hongarés Gabor Talmacsi, el que va provocar que ambdós perderen temps i cediren el segon lloc a l'altre espanyol, Héctor Faubel.

''En l'última volta anava segon i he tancat tots els buits possibles, inclús en l'entrada de meta crec que ho he tancat totalment, sense fer-la molt lent. Però Talmacsi s'ha ficat, m'ha tocat i ens hem quedat els dos, sense poder eixir i amb Faubel passant-nos'', va detallar Gadea.

El pilot de Puçol va assegurar que ''m

21 Juliol 2007
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres