Videofòrum sobre drogodependències per a alumnes de l'Escola Taller

Videofòrum sobre drogodependències per a alumnes de l'Escola Taller

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

El dimarts 26 de juny, una vintena de jóvens de Puçol va participar en un videofòrum sobre drogodependències. L'activitat forma part de la col·laboració anual que desenvolupen la Regidoria de Joventut de l'ajuntament i la FEPAD (Fundació per a l'Estudi, Prevenció i Ajuda a les Drogodependències) per a informar sobre la realitat actual de les drogodependències.


L'Espai Social La Barraca va ser l'escenari triat per Marisa, la psicòloga de la FEPAD encarregada d'impartir este taller en el qual l'element fonamental va ser la reflexió dels mateixos alumnes.

Vint jóvens que actualment formen part de l'Escola Taller Mas de Mur van ser els assistents a la projecció de la pel·lícula Historias del Kronen, de Montxo Armendáriz, que va servir com il·lustració del tema i punt de partida per al treball en grup.

A continuació, amb suport informàtic i una total absència de professors, monitors, pares i mitjans de comunicació, la psicòloga i els jóvens van reflexionar sobre el paper de les drogues en la vida actual, els teòrics avantatges i inconvenients del consum, la influència dels mitjans de comunicació i la importància d'una adequada informació sobre el consum de drogues.

Per a la psicòloga de la FEPAD, ''la formació comença per una predisposició favorable per part dels jóvens a parlar obertament del tema i expressar les seues opinions, d'ací el nostre interés que estos tallers es realitzen sempre amb absència de monitors o professors o persones conegudes per als jóvens, així vam aconseguir una major espontaneïtat perquè perden el temor a expressar-se lliurement''.

 

16 Juliol 2007
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres