La Escola d'estiu dedica els dijous a la música i les festes espectaculars

La Escola d'estiu dedica els dijous a la música i les festes espectaculars

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Com cada mes de juliol, la Escola d'estiu suposa una solució per als pares que treballen i tenen fills en edat escolar, però també una experiència nova per a gran part dels seus alumnes. Bon exemple d'això són les activitats lúdiques dels dijous al matí, que al llarg del mes inclouran batuka, hip-hop, balls, capoeira, danses i percussió africana.


Encara que les activitats de la Escola d'estiu s'estenen de dilluns a divendres al matí, és el dijous el dia més espectacular de la setmana, gràcies sobretot a la programació de distints tallers de músiques del món.

Durant els dos primers dijous s'han realitzat tallers de batuka i hip-hop per als alumnes majors (de nou a dotze anys), en l'Institut d'Ensenyança Secundària, a més d'un curset accelerat per a estar al dia en quelcom tan imprescindible com els ''balls de l'estiu'', tot això impartit per Márion, un professional de reconegut prestigi en tot allò referent a moure el cos al ritme d'algun tipus de música.

També els més xicotets (de cinc a huit anys), que realitzen les activitats en el col·legi públic La Milotxa, van tindre el seu taller de batuka el 19 de juliol. Eixe mateix dia, els majors també van disfrutar de la seua particular festa musical, en este cas dedicada a la capoeira brasilera, a la percussió africana i, com no, també a les danses pròpies del continent africà.

El punt final a esta àmplia programació el posarà la festa de ''fi de curs'', que se celebrarà el divendres 27, on es combinarà la degustació gastronòmica (amb l'orxata valenciana, element imprescindible en esta època) amb la festa dels globus i la presència d'un ampli grup de pallassos, zancuts ballarines, malabaristes i monociclistes.

Com reconeixia un dels alumnes, ''així dóna gust anar a escola a l'estiu''.

 

11 Agost 2007
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres