El 23 de juliol comença la campanya contra la mosca de la fruita

El 23 de juliol comença la campanya contra la mosca de la fruita

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Un any més, conselleria i ajuntament unixen les seues forces per a combatre la mosca de la fruita. El tractament es repartix gratuïtament des de l'ajuntament a aquells agricultors que consten en el cens com a propietaris de varietats extraprimerenques.

Cada estiu, la Conselleria d'Agricultura inicia la campanya de lluita contra la mosca de la fruita, una de les plagues habituals en els cítrics valencians.

A Puçol, el repartiment de l'insecticida es realitza gratuïtament informant prèviament a l'Oficina Agrícola Municipal, i arreplegant el producte en el magatzem municipal, de dilluns a divendres, de 8 a 12 hores.

''La campanya d'enguany per a les varietats extraprimerenques de cítrics té una primera fase, del 23 de juliol al 3 d'agost'', informa el regidor d'Agricultura, Juan Enrique Claramunt.

Posteriorment, al llarg del mes d'agost també es podrà acudir al magatzem per a arreplegar les quantitats assignades d'insecticida, sempre que el sol·licitant figure en el cens municipal del camp com a propietari d'horts citrícoles, els dies 12, 20 i 27.

 

23 Juliol 2007
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres