Futbol sala: pares contra fills i, a pesar de tot, com a amics

Futbol sala: pares contra fills i, a pesar de tot, com a amics

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Un any més, el Club de Futbol Sala Puçol posa fi a la seua temporada amb un enfrontament entre pares i fills... encara que, això sí, amistós, en el terreny de joc. Una paella gegant servix per a cicatritzar els dubtes i tensions que sol crear el resultat d'este històric xoc.

S'ha convertit en una tradició i ara és un dels moments més emotius de la temporada: des que els jugadors que van posar en marxa el Club de Futbol Sala Puçol han crescut, cosa lògica amb el pas dels anys, són molts dels seus fills els que continuen la tradició, així que amb el temps va sorgir l'emprenyament lògic que ara és motiu d'un enfrontament merament esportiu.


El diumenge següent a la finalització de la temporada regular, pares, fills, jugadors, amics i algun infiltrat, es donen cita en el Palau d'esports per a jugar distintes encontres de les múltiples categories en què el club té representació. ''La qüestió menys important és el resultat, l'important és disfrutar d'una jornada de convivència. Al cap i a la fi, tots són amistosos'', assegura Manuel Blanco, el president del club.

Tots?

Tots menys u. El que posa passador a la sessió matutina i que sol enfrontar als pares i als jugadors més jóvens. Ací l'amistat dura poc, perquè hi ha apostes any rere any per a veure qui està en millor forma. Quasi sempre dins del terreny estrictament esportiu.

Per sort, siga quin siga el resultat, tots junts finalitzen la temporada amb una paella gegant en el Paratge Natural La Costera. Allí, com a bons aficionats al futbol de sala (o de saló, tant dóna) continua la narració de les jugades més interessants, la discussió sobre algun gol anul·lat, comentaris poc recomanables sobre l'àrbitre de torn, les rialles sobre l'estat de forma d'algun dels participants...

És una mostra perfecta que el futbol sala no és només un esport, és una forma de fer amics.

 

22 Juliol 2007
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres