Dotze hores de tenis: 120 jugadors, 150 partits i premi per a tots

Dotze hores de tenis: 120 jugadors, 150 partits i premi per a tots

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Com tots els anys, quan arriba l'estiu, el Club de Tenis Puçol organitza una jornada especial com a clausura de la seua temporada: són les Dotze hores de tenis.

Un dissabte qualsevol. Una hora d'inici: les nou del matí. Una hora de tancament: les nou de la nit. Un lloc: el Poliesportiu Municipal de Puçol. Una miqueta més que un club: el Club de Tenis Puçol. Molts esports: tenis, frontenis, ping-pong... I moltes activitats per a tots els públics: parxís, carreres de sacs, busca del tresor, capbussó en la Piscina municipal...


Són els elements que, any rere any, posa en joc este club, un dels més veterans de Puçol, a l'hora d'organitzar la fi de temporada d'hivern. És una jornada que servix per a premiar aquells alumnes que, al llarg de nou mesos, han treballat en l'Escola Municipal de Tenis i, de pas, conéixer-se un poc més.

''És un dia de convivència en què inclús ens quedem a dinar una paella gegant en el Palau d'esports, perquè l'important és passar les dotze hores junts, xarrant, rient, jugant i, en definitiva, disfrutant amb els amics''. Així resumix Eliseo Ordiñaga, el president del club, la festa anual que realitzen des que van començar a organitzar cursos en el Poliesportiu Municipal fa ja molts, molts anys.

Al llarg de les dotze hores es juguen uns 150 partits de tenis, amb una participació que enguany va arribar els 120 jugadors entre les tres categories que s'organitzen. Molts d'ells aprofitaven els descansos entre cada partit per a apuntar-se també a altres modalitats, com el frontenis o el tenis de taula, per la qual cosa no és estrany que, a pesar de les 170 racions de paella distribuïdes al migdia, cap a les set de la vesprada calguera organitzar una berenar-sopar, per a reposar forces.

I com a colofó, una multitudinària entrega de premis en què quasi tot el món es porta alguna medalla o algun trofeu. Encara que, això sí, tots sense distinció s'emporten el millor premi: un grat record de la seua temporada en l'escola de tenis.

 

03 Agost 2007
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres