Saps com mantindre la teua platja en les millors condicions per a tots?

Saps com mantindre la teua platja en les millors condicions per a tots?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

El diumenge 29 de juliol, la platja de Puçol serà l'escenari per a distints tallers sobre arreplegada de residus i neteja de l'arena. L'objectiu: sensibilitzar els banyistes sobre la importància de la col·laboració ciutadana per a mantindre una platja de primer orde.

Ho assegurava l'alcalde, Mariano Sanchis, després de rebre la Bandera Blava dimarts passat, 17 de juliol: ''és imprescindible la consciència ciutadana, l'atenció quotidià de les instal·lacions i els servicis, perquè tant la Bandera Blava com la Qualitur puguen ondejar en la nostra platja durant molts anys''.


I prompte s'han posat mà a obra per a informar els veïns dels seus drets i obligacions si volen disfrutar d'una gran platja durant molt, molt de temps.

El diumenge 29 es realitza la primera campanya de sensibilització mediambiental a peu de platja. Serà a través de distints jocs i tallers situats al llarg dels dos quilòmetres d'arena que posseïx Puçol.

''No és una jornada d'arreplegada de residus, sinó informativa'', insistix el regidor de Mitjans de Comunicació, Juan Claramunt. ''Hem organitzat tallers en què, per mitjà d'activitats lúdiques, els xics i grans prenguen consciència de les bones pràctiques que cal tindre en compte en les platges''.

Que coneguen com cal tractar una platja i que comencen a practicar eixe mateix matí. Per a això, es repartiran tres mil cons que fan les funcions de cendrer i que permetran als fumadors empedreïts disfrutar de la seua xicoteta passió però sense embrutar l'arena, ja que estos cons reutilitzables tenen la funció d'arreplegar les burilles, al mateix temps que avisen sobre la temperatura en eixos moments i els perills de l'exposició excessiva al sol.

En els tallers que s'impartiran durant tot el matí del diumenge, també hi haurà exposicions didàctiques amb anàlisi dels residus generats un dia qualsevol en la platja, on es tiren, i la importància de reduir, reutilitzar i reciclar. Tot això amb un ambiciós objectiu final: mantindre la platja en les millors condicions per a tots els usuaris.

 

25 Juliol 2007
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres