Segon dia de bous en Ildefons Fierro: absència total de contratemps

Segon dia de bous en Ildefons Fierro: absència total de contratemps

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Salvador Almenara Marsaga finalitza la seua anàlisi de les jornades taurines organitzades per la comissió d'ildefons Fierro amb un repàs als actes del dissabte 14 de juliol. Les fotos són de Miquel Baena.

El segon i últim dia de bous en el barri d'Ildefonso Fierro es va celebrar enguany el 14 de juliol.

Dos van ser els bous que es van desencaixonar des del carrer principal d'esta barriada. Igual que la setmana anterior, els bous pertanyien a la ramaderia extremenya dels Gauteles.

El primer atenia al nom de Sospechoso, amb el guarisme 2 i el número 26 en el seu costillar. En el que a la seua actuació es referix, podem dir que va tindre un comportament correcte.


Ruiseñor era el nom del segon de la vesprada, amb el número 53 i el guarisme 2. Una miqueta més seriós que el primer i amb un comportament superior a l'anterior.

Després de la corresponent solta de vaquetes es va embolar una altra, totes elles propietat dels Germans Benavent. L'encarregat de tallar esta primera corda va ser l'aficionat Sergio Torres Castelleta II.

L'embolada d'esta vaca, igual que totes les de la nit, va anar a càrrec de la quadrilla de Paco López.

El primer bou a ser embolat va ser Sospechoso, a qui li va tallar la corda el membre de la comissió Julio Torremocha Chilo.

El segon de la nit va ser el bou Loco, amb el número 82, també propietat de la ramaderia dels Germans Benavent. Fent honor al seu nom, va protagonitzar una emocionant baralla en el piló junt amb el tallador de la corda Sergi Díaz Fandi, integrant de la comissió.

Ruiseñor va ser el tercer bou a ser embolat, corrent el tall de la corda a càrrec de Dani Huertas Telefonista. Bona actuació la d'este bou durant la seua embolada.

Amador Claramunt Valero va ser l'encarregat de tallar la corda de Vivero, número 67 de la ramaderia dels Germans Benavent, a qui li va correspondre tancar les embolades de la nit i dels festejos d'Ildefonso Fierro 2007.

Cal felicitar a la comissió pel seu bon fer i per la quasi total absència de contratemps, exceptuant la volantí a l'aficionat local Sarrión, el primer bou del 7 de juliol.

Informa: Salvador Almenara Marsaga

 

27 Juliol 2007
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres