El Club Handbol Puçol aconseguix l'ascens gràcies a un internacional 'jubilat'

El Club Handbol Puçol aconseguix l'ascens gràcies a un internacional 'jubilat'

 

 

 

 

 

 

 

 

Ha costat quatre anys, durant els quals sempre ha jugat la promoció d'ascens. Finalment, esta temporada ho ha aconseguit i el Club Handbol Puçol ja és equip de la Lliga Nacional. Molta culpa d'això la té una vella glòria que hui en dia és el seu entrenador. Ara comença una altra tasca no menys dura: trobar suports econòmics per a poder mantindre la nova categoria.

El final de temporada per al Club Handbol Puçol romandrà en el record dels jugadors, tècnics i públic no sols per l'emoció del partit final, sinó també per tot el que ha suposat amb posterioritat.

En l'aspecte esportiu, el club jugava per quart any la lligueta d'ascens, fruit de la seua bona campanya en la lliga regular. En la tres temporades anteriors va quedar sense opcions després dels primers partits, però enguany les coses eren distintes: ''teníem possibilitats d'ascendir si aconseguíem el triomf en el nostre últim partit i, al mateix temps, perdia l'equip d'Alacant, que jugava fora de casa, més o menys a la mateixa hora'', recorda Carlos Uceda, secretari del club i un dels jugadors de les distintes seccions de l'àmplia plantilla.

El Palau d'esports de Puçol va registrar una notable entrada per al partit final entre Puçol i Bétera, on es va imposar amb facilitat l'equip local per 40 a 27. Faltava saber què feia el Quart enfront dels Maristes d'Alacant, un partit que va començar amb alguns minuts de retard, per la qual cosa la finalització de l'encontre a Puçol va donar pas a una d'eixes imatges que no s'obliden: pràcticament tot el públic en silenci, contenint l'alegria per la victòria i pendents d'un mòbil, un sol mòbil, el que portava un dels directius del club, a través del qual li anaven radiant els últims minuts de l'igualat partit a Quart. Tensió durant el que per a molts va ser una eternitat i, per fi, la gran notícia: els Maristes d'Alacant havien perdut,  pel que el Puçol acabava d'ascendir a la Lliga Nacional de handbol.

És l'anhelada recompensa a la callada labor d'un club que ja té el seu primer equip en Lliga Nacional, un segon equip en la Lliga Autonòmica, un equip juvenil també en autonòmica, i equips de cadets i infantils en les lligues provincials.


Com triplicar el pressupost?

Un ampli planter que es manté amb molt poc pressupost. Els diners ho aconseguixen gràcies a la subvenció de l'Ajuntament de Puçol, la venda de loteria durant tota la temporada, alguns patrocinadors locals i el baret que cada mes de setembre munten en les festes populars, on es relleven jugadors i tècnics per a mantindre-ho sempre obert i aconseguir una xicoteta injecció econòmica per a l'inici de la temporada.

''Però enguany necessitem triplicar el pressupost pels llargs desplaçaments que vamos a haver de realitzar i el cost afegit d'arbitratges, fitxes i la resta'', assenyala Carles Margáix, un altre dels jugadors que també forma part de la directiva i, si se tèrcia, fins fa de xòfer o informa del resultat pel mòbil. ''Per això busquem més patrocinad

12 Agost 2007
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres