El primer Dia del Handbol autonòmic se celebra a Puçol

El primer Dia del Handbol autonòmic se celebra a Puçol

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Per a completar una temporada perfecta, set dies després d'aconseguir l'ascens a la Lliga Nacional, el Club Handbol Puçol organitzava el primer Dia del Handbol a nivell autonòmic, un encàrrec realitzat per la Federació Valenciana com a reconeixement al seu treball quotidià. La jornada va ser patrocinada per l'Ajuntament de Puçol i, com era previsible, va ser un èxit rotund.

Després de quatre anys intentant-lo, el Club Handbol Puçol ha aconseguit esta temporada l'ascens a la Lliga Nacional. A l'alegria lògica per l'èxit esportiu hi ha sumat també el reconeixement a la bona gestió del club, al seu treball diari i a la seua admirable organització. Eixe reconeixement ha arribat des de la pròpia Federació Valenciana de Handbol, que li ha brindat l'oportunitat d'organitzar la primera edició del Dia del Handbol.


''És la primera vegada que se celebra i per a nosaltres és un orgull que la federació haja pensat en un club modest, com el Puçol'', reconeixia el president del club, Rubén Martí, mentre rebia una placa commemorativa entregada per la Federació Valenciana com a agraïment per la bona organització. ''Per això hem treballat tots amb il·lusió en l'organització dels actes i pensem que tot ha funcionat bé''.

Tot va eixir bé i no era fàcil. En un sol dissabte desfilaron por el Palau d'esports de Puçol més de mil cinc-centes persones que s'acostaven a vore algun dels quinze partits que es van jugar al llarg del dia, des de les 9 a les 21 hores, a vegades inclús jugant dos partits simultanis.

El Dia del Handbol va ser sobretot una trobada de tots els clubs destacats a nivell autonòmic. Es va jugar un partit en cada una de les categories i en cada una de les edats. Alguns entre els equips més destacats de la comunitat, altres enfrontant als líders autonòmics amb les distintes seccions del club local. Si moltes vegades es diu que l'important és participar, en este cas, mai millor dit, el de menys era el resultat, l'important era estar allí.

A migdia, una paella gegant va ser l'únic moment en què tots van parar per a descansar... tots menys tres persones: Carles Margáix, Carlos Uceda i Josep Sebastiá, els tres jugadors, directius i xics per a tot que s'han ocupat de la labor més fosca de l'organització. Ells a penes van tindre temps de disfrutar de la paella al final... encara que a l'haver-hi encarregat quatre-centes racions sempre sobra un poc per als que arriben tard.

Després de jugar tots els partits previstos, va haver-hi un acte de clausura en què es van entregar trofeus per a tots els partits, elegint el millor jugador i jugadora de cada categoria. A més, la Federació Valenciana de Handbol va fer entrega d'una placa commemorativa a l'Ajuntament de Puçol pel seu patrocini de l'esdeveniment i una altra al president del club, pel gran esforç organitzatiu.

27 Juliol 2007
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres