El primer dia ja es van inscriure quatre-cents veïns per al menjar de la tercera edat

El primer dia ja es van inscriure quatre-cents veïns per al menjar de la tercera edat

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

El dilluns 20 d'agost, primer dia d'inscripcions per al menjar de la tercera edat, van arreplegar els seus tiquets en el CEAM entorn de quatre-cents comensals per a este acte que va començar a celebrar-se el passat any dins de la programació de les festes populars i patronals de setembre.

Tradicionalment, era Sant Joan la data triada per a realitzar un dinar de germandat entre els membres de la tercera edat de Puçol. L'any passat, per primera vegada, es va traslladar eixa trobada dins de la programació de festes del poble, que se celebren durant la els primers dies de setembre.


L'èxit de la convocatòria va animar a l'equip de govern a mantindre-ho en esta nova data, i enguany serà el dimecres 5 de setembre quan se celebre este dinar per als majors de la localitat que, igual que l'any passat, se celebrarà en dos locals de la població: els restaurants Puçol i Els menjars.

''I no hi ha dubte que hem encertat amb la inclusió d'este dia per als majors dins del programa d'actes'', assenyala Ximo Galcerá, regidor de Festes. ''Durant el primer dia de termini, el dilluns 20 d'agost, ja s'han inscrit entorn de quatre-cents jubilats i pensionistes, per la qual cosa és probable que enguany superem les nou-centes places del passat any''.

Concretament, durant el primer dia van realitzar la seua inscripció en el Centre Especialitzat d'Atenció als Majors (CEAM) un total de 175 veïns per al restaurant Puçol i 223 per als menjars, la qual cosa dóna una idea de com estan d'atents els iaios de Puçol a l'hora d'inscriure's als seus actes de les festes, perquè el 5 de setembre no sols hi haurà dinar, sinó que també s'ha organitzat un ball per a la tercera edat a la vesprada; i, ja a la nit, l'actuació de Marianico el corto i un espectacle de varietats en la plaça del País Valencià.

El termini d'inscripció per al menjar i el ball està obert del 20 al 24 d'agost, de 10 a 13 hores. Ambdós actes són gratuïts, encara que és imprescindible presentar el DNI per a acreditar l'edat dels assistents.

 

23 Agost 2007
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres