Juan Àvila toreja el 26 d'agost a Chelva

Juan Àvila toreja el 26 d'agost a Chelva

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Juan Àvila, el torero de Puçol, torna a les arenes valencianes: el diumenge 26 d'agost toreja a Chelva. Per a recolzar-lo, com sempre, la penya taurina que porta el seu nom ha organitzat un autobús per a estar amb al seu ídol. Les places són limitades.


En un any en què no s'ha prodigat molt, el torero de Puçol torna a xafar l'arena d'una plaça valenciana. I no estarà sol. La penya taurina Juan Àvila ha organitzat un autobús en col·laboració amb l'Ajuntament de Puçol.

''L'important és que el nostre torero se senta abonat pel seu públic'', assenyala Juan Sebastiá, directiu de la penya. ''Per això, gràcies al patrocini de l'ajuntament, regalem el viatge amb autobús a tots aquells que compren l'entrada en la nostra seu''.

La seu de la penya està situada en el Bar El Chichi, i allí es podran retirar les entrades fins al divendres 24 d'agost a la vesprada. Els preus van des dels 15 euros per als socis de la penya fins als 30 euros per als aficionats en general, sempre amb entrada en la zona d'ombra.

La correguda serà a les 18'30 hores del diumenge, per la qual cosa està previst que l'eixida de l'autobús es realitze dos hores abans des del Centre de Salut de la població.

 

24 Agost 2007
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres