El nou Mercat Municipal s'inaugura el 3 de setembre

El nou Mercat Municipal s'inaugura el 3 de setembre

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Després d'una profunda remodelació, el 3 de setembre s'inaugura el Mercat Municipal. Un edifici que amb les millores realitzades garantirà la qualitat del servici, l'accés als minusvàlids i l'estricte compliment de l'actual reglamentació sanitària.Carns, peixos, fruites, verdures, pastes, dolços, confitades i saladures són els productes que podran adquirir els veïns de Puçol a partir de la segona quinzena del mes de setembre, quan s'obrirà al públic el nou Mercat Municipal, després de la important remodelació a què ha sigut sotmés durant el present any.

Després de trenta anys de funcionament sense cap actuació de millora, el passat mes de desembre l'empresa Nagarés, S.L. va començar una profunda reforma de tota la planta baixa de l'edifici, per a oferir un millor servici als usuaris i als propis venedors: nous accessos per a discapacitats, llotges de venda tancats i oberts, servicis per a venedors i usuaris, preses de llum i aigua en cada parada de venda, extractor d'aire, il·luminació i inclús una cafeteria i àrea de descans per a venedors, són algunes de les millores que s'han introduït en l'edifici.


La inauguració del local es realitzarà el dilluns, 3 de setembre, a les onze hores, encara que l'obertura final al públic està pendent de la publicació en el Butlletí Oficial de la Província dels requisits que han de complir els venedors interessats a ocupar les noves llotges del mercat. Una vegada resolta l'adjudicació, al llarg del mes de setembre, l'obertura al públic es realitzarà dos dies a la setmana, els dimecres i els dissabtes. A ells cal sumar el mercat ambulant que s'instal·la els dimarts en el carrer del Cid, per la qual cosa Puçol comptarà amb tres dies de mercat a la setmana.

El nou regidor de Sanitat, José Olmos, destaca les millores en la qualitat del servici amb este nou mercat que s'ajusta a tots els requisits que marca la llei: ''a més de l'extractor d'aires i els nous accessos, és de destacar que totes les llotges de venda tinguen piles d'alumini, preses de llum i aigua calenta, un gran avantatge per als venedors que es traduirà en un millor servici als veïns de la població. La nostra intenció és crear les infraestructures necessàries perquè els veïns puguen disfrutar de productes més frescos i més sans''.

A l'acte d'inauguració assistiran, a més de representants de la corporació municipal, els membres del Comité Local de Sanitat, representants de clubs i associacions de la població, venedors i els veïns que vullguen comprovar de primera mà les millores en este emblemàtic edifici.

30 Agost 2007
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres