El 29 d'agost finalitza la inscripció per a la XII Volta a peu

El 29 d'agost finalitza la inscripció per a la XII Volta a peu

 

 

 

 

 

 

 

 

Per primera vegada en la seua història, la Volta a peu de les festes populars i patronals de Puçol inclourà el control d'arribada a meta per mitjà de codi de barres, per la qual cosa és imprescindible inscriure's prèviament per a poder participar en la prova del 31 d'agost.

Un any més, i van dotze, el Club Atletisme Puçol col·labora amb les festes de la població organitzant una carrera per a tots els públics: la Volta a peu, que enguany comptarà amb una carrera infantil i una altra per a adults, ambdós durant la vesprada del divendres 31 d'agost.

La gran novetat d'esta edició és que es va a utilitzar per primera vegada el mètode de control de participants a través del codi de barres, una fórmula que s'usa amb èxit en altres proves que organitza l'entitat, com el Gran Fons Vila de Puçol.


''És un sistema més fiable i molt més ràpid'', explica el president del club, Francisco Sanchis. ''Però no admet inscripcions a última hora, per això és imprescindible que tots els interessats s'inscriguen prèviament, per Internet o per telèfon''.

El termini d'inscripció es va obrir l'1 d'agost i finalitza el 29 d'este mes, i hi ha dos mètodes de formalitzar la participació: visitar la pàgina www.noupindaro.com i omplir el formulari corresponent; o telefonar al 962 736 655 per a donar les dades que sol·licitaran als interessats.

Esta XII Volta a peu aspira a ser la de major presència de públic i participants fins a la data, un rècord complicat si tenim en compte que en l'edició del passat any ja van córrer 475 xiquets i 656 adults.

Per a aconseguir-lo, l'organització confia en l'atractiu del recorregut i en els nombrosos premis, ja que a més dels trofeus està previst sortejar quatre bicicletes entre els participants i obsequiar amb quatre pernils que anirien al primer classificat de la general, al primer corredor local, a la primera corredora local i al primer a creuar la meta volant situada als 1.100 metres de l'eixida.

''A més, potenciarem el caràcter festiu de la cursa i, igual que ja vam fer en el Gran Fons i en el Triatló Vila de Puçol, hi hi haurà zancuts, pallassos i activitats d'animació en la zona de meta. Així, el públic també podrà disfrutar d'una jornada lúdica'', finalitza el president.

 

29 Agost 2007
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres