L'ajuntament destina 700.000 euros a projectes relacionats amb servicis socials

L'ajuntament destina 700.000 euros a projectes relacionats amb servicis socials

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

L'Ajuntament de Puçol destina a l'any més de 700.000 € del seu pressupost municipal en ajudes directes i indirectes relacionades amb els Servicis Socials, segons han informat des del Consistori. L'any 2007, han sigut ateses més de 3.000 persones amb distintes problemàtiques dins dels col·lectius d'infància, família, joventut, majors, minories ètniques i persones sense llar, entre altres.

En eixe sentit, l'alcalde de Puçol, Mariano Sanchis, ha assegurat que ''ningú pot dir que no se li ha atés correctament per part dels servicis socials municipals i tampoc que el consistori no s'ha preocupat de fer-li arribar ajudes per a eixir avant''.

El primer veí ha posat com a exemple que l'ajuntament posseïx en l'actualitat ''vint-i-nou pisos en propietat que es troben llogats persones amb recursos econòmics limitats. En els últims anys els deutes contrets per impagament de molts inquilins d'estos pisos municipals superen els 60.000 euros. La política de l'actual ajuntament és ajudar en la mesura que siga possible als que ho necessiten''.


Al llarg d'este exercici, l'Ajuntament de Puçol ha tramitat i aprovat 52 sol·licituds d'ajuda econòmica per a lloguers de pisos amb una quantia que supera els 9.000 euros. En eixa línia s'han aprovat també 34 ajudes extraordinàries per estos conceptes per un import de més de 10.000 euros.

En l'àrea de necessitats bàsiques, en la que s'inclou ajuda d'urgència per al mes bàsic, l'ajuntament ha emprat ja més de 30.000 euros de la partida de servicis socials en l'atenció de 158 sol·licituds.

Mariano Sanchis ha fet insistència també que ''la solidaritat de Puçol traspassa les nostres fronteres i va més enllà al destinar l'Ajuntament el 0,7% del seu pressupost (60.000 €) a ajuda al desenvolupament del tercer món i projectes de cooperació internacional''.

Finalment, l'alcalde de Puçol ha recordat que ''la política en matèria de Servicis Socials no variarà perquè este equip de govern aposta decididament per l'ajuda a totes aquelles persones que ho necessiten, vinguen d'on vinguen i siguen els que siguen, encara que sempre són els tècnics del departament els que diuen en cada moment com i on cal ajudar i de quina manera''.

Informa: Hortanoticias.com

 

24 Agost 2007
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres