Campions autonòmics i d'Espanya se citen en el torneig de dards de les festes

Campions autonòmics i d'Espanya se citen en el torneig de dards de les festes

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

No tots els dies té un en casa a diversos campions autonòmics, alguns d'Espanya i esportistes que han representat al nostre país en distints campionats del món. Eixa és la situació que es va viure el dissabte 25 d'agost, a la vesprada, en l'Espai Social La Barraca: l'Associació de Dards Puçol havia convocat un campionat i, com sempre, va acudir a la cita l'elit d'este esport.

Per tercer any consecutiu, l'associació col·labora amb les festes populars i patronals organitzant un torneig. En este cas centrat en una única prova de dards electrònics: el 501 màster.

I per tercer any consecutiu, els millors jugadors de la Comunitat Valenciana s'han donat cita i això és a dir molt, perquè entre els 32 participants inscrits en el campionat estava Juan Luis García, que el passat any va guanyar el campionat d'Espanya i ha representat al nostre país en Les Vegas durant el mundial celebrat la passada primavera: ''a Espanya hi ha una gran afició i, sobretot, un bon ambient en este tipus de proves, així que acudim sempre que podem''.

Com a representant espanyol en l'últim mundial, Juan Luis no crega que siga un esport minoritari, ''de fet tenim el rècord Guinness de participació, amb set mil jugadors de dards competint al mateix temps en un torneig celebrat a Sevilla'', la qual cosa succeïx és que se celebra en llocs tancats i és un esport que gaudix de poca premsa a Espanya.


Junt amb ell, altres campions autonòmics i nacionals de dards electrònics van acudir a la crida de Dani Huertas, el president de l'Associació de Dards Puçol, disposats a passar una vetlada agradable i retrobar-se amb vells amics, perquè en estos esports minoritaris els amics ajuden molt a tirar endavant les proves.

''Particularment he d'agrair la col·laboració de Julián Martínez i el club de dards El donyet, de València'', assenyala Dani. ''Ells han portat les cinc màquines electròniques i ens han ajudat a difondre el campionat, per això hem aconseguit més de trenta jugadors de primer nivell''.

En concret, trenta-dos jugadors que no han vingut precisament atrets pels premos: uns senzills trofeus per als sis primers, acompanyats d'una diana de pèl per al guanyador, un joc de dards per al subcampió i un regal sorpresa per al tercer classificat. Indubtablement, el motiu per a assistir ha de ser un altre.

''Són bona gent que vénen sempre que els crides i que nos troben a faltar en els distints campionats, així que acudixen ací per a veure si ens ajuden a aconseguir un local per a l'associació, la qual cosa ens permetria tornar a participar en campionats'', explica el president.

I és que l'associació compta entre els seus component

02 Setembre 2007
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres