Festers de l'any passat i d'enguany disputen el torneig de futbol 7 en la platja

Festers de l'any passat i d'enguany disputen el torneig de futbol 7 en la platja

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

No van tindre un bon debut els festers de 2007. Les activitats amb què començaven les festes, els tornejos esportius en la platja, no van comptar amb el suport del clima i va caldre suspendre el campionat de volei-platja, mentres que el de futbol 7 es va celebrar encara que amb una participació menor de l'esperada: tres equips en la categoria infantil i dos en la d'adults.

El dissabte 25 d'agost, la platja era l'escenari triat per a donar començament les activitats lúdiques de les festes, però el temps no va acompanyar: el font vent, el fred i els plovisquejos ocasionals van obligar a suspendre la prova que s'anava a celebrar en la pròpia arena, el campionat de volei-platja.


Uns metres més a l'interior, en el camp de futbol situat enfront dels càmpings, sí es va poder celebrar el torneig de futbol 7, gràcies a l'interés d'un grapat d'aficionats xics i jóvens que estava disposat a jugar foren quals foren les condicions meteorològiques.

Després de disputar-se un triangular entre els equips més xicotets, en el que el bon humor i la camaraderia van ser la nota dominant, va arribar el torn dels majors, entre els que l'enfrontament va tindre molta més emoció, ja que els rivals eren els festers del passat any contra els d'esta edició.

''Hem vingut a participar en este torneig per a recolzar els festers d'enguany, ja que sabem com és de dur el començament de les festes i volem que, encara que el temps no acompanye, es donen compte que hi ha gent disposada a tirar-los una mà, igual que a nosaltres ens va ajudar molta gent l'any passat''. Són les paraules de José Alonso, fester de l'any passat, jugador de l'equip de futbol de la UD Puçol i capità de l'equip de festers de 2006 que es va enfrontar als de 2007.

Com és de suposar, en estos casos el de menys és el resultat de l'encontre i l'important és la participació, involucrar-se en les festes... 

 

01 Setembre 2007
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres