Puçol realitzarà un tancament semblant als de Pamplona el pròxim 7 de setembre

Puçol realitzarà un tancament semblant als de Pamplona el pròxim 7 de setembre

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Amb la presència de la corporació municipal quasi en ple, encapçalada per l'alcalde Mariano Sanchis i amb una afluència de públic que superava les cent seixanta persones, el dilluns 27 d'agost va tindre lloc, en l'Espai Social La Barraca, la presentació del cartell anunciador dels bous per als dies 7 i 15 de setembre i 13 d'octubre, últim dia de bou enguany a Puçol. La gran novetat és que el dia 7 hi haurà un tancament amb sis bous ''cerrils''.

L'acte va estar presentat per Salvador Almenara i va comptar amb la participació del regidor de Festejos Taurins, Chimo Galcerá, tres membres de la comissió del 7 de setembre (Ximo Soriano, Ximo Abad i Juan Duato) i un integrant de la penya Asfalteros (Sergio Sánchez), ja que esta penya patrocina un bou del 15 de setembre.


Per a començar, es va projectar un vídeo resum del que succeïx el 23 de juny, dia del bou de Sant Joan, així com algunes imatges dels viatges i les visites a la distintes ramaderies realitzades pels membres de la comissió, amb vista a la compra de bous per als tres dies programats.

A continuació, va prendre la paraula Chimo Galcerá i va presentar el recorregut triat per al tancament del 7 de setembre que, dit siga de pas, està resultant un verdader maldecap per als organitzadors, que continuen donant-li voltes al traçat ideal i que, al mateix temps, reunisca les màximes garanties d'èxit i de seguretat, ja que s'espera una gran assistència de corredors i de públic per a este nou tancament que es realitza per primera vegada a Puçol.

L'acte va continuar amb la projecció d'imatges dels sis bous que es correran en este tancament, les característiques de la qual van ser explicades pels membres de la mesa. També es va donar un repàs als tres bous que es desencaixonaran la vesprada del 7 de setembre, i als que recorreran els carrers de Puçol els dies 15 de setembre i 13 d'octubre.

Finalment, es va procedir al sorteig dels set cadafals inscrits prèviament, de cara a seleccionar la seua posició en la plaça Joan de Ribera, on es desencaixonaran els bous del 7 de setembre.

La jornada va finalitzar amb un ''humil refrigeri'' (segons definició dels membres de la comissió), en el que van participar els més de cent seixanta assistents a un acte que cada any desperta més expectació.

Informa: Salvador Almenara Marsaga

 

03 Setembre 2007
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres