El públic va omplir la plaça del País Valencià en la presentació dels festers

El públic va omplir la plaça del País Valencià en la presentació dels festers

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

El dijous 30 d'agost van donar començament de forma oficial les festes de 2007, amb la presentació dels festers i el pregó, que enguany va anar a càrrec d'Enric Esteve. L'acte, com és habitual, va aconseguir omplir la plaça del País Valencià i, després de les corresponents fotos i un castell de focs artificials, es va introduir una novetat: l'humor d'OllaXunta per a tancar la vetlada.

Sobre les deu de la nit, la banda de música del Centre Musical i Instructiu Santa Cecília va donar començament el recorregut pels carrers de la població, acompanyant els onze festers d'enguany, per a arreplegar a les corresponents festeres.

Poc després de les onze de la nit, en una plaça del País Valencià repleta de públic, començava l'acte de presentació oficial de les onze parelles de festers de 2007, que van ser rebudes en l'escenari pel ''cap dels festers'' del passat any i la seua acompanyant.

Els periodistes Iván Esteve i Águeda Bayarri van ser els encarregats de realitzar una introducció a les festes, que enguany tenen un caràcter especial per celebrar-se el quart centenari de la consagració de l'església dels Sants Joans i l'entronització de la patrona de Puçol, la Mare de Déu al Peu de la Creu.

Després, van anar cridant a l'escenari a cada una de les onze parelles: Pablo Aguilar i Ana Betlem Devís, Toni Bresó i Laura Claramunt, Pablo Gallego i Ana Ruiz, Gonzalo Alcácer i Teresa Carrera, Jorge Pérez i Ana Estellés, Francisco Gomariz i Dolores Bosó, Javier Esteve i Amalia Bosó, Javier Durbá i Cristina García, Francisco Bayarri i Marina García, José Cisneros i Mari Carmen Esteve i, en últim lloc, el ''cap dels festers'' d'enguany i el seu acompanyant: Sergio Jover i Beatriz Rada.


Després de la presentació oficial de les nou parelles, l'encarregat de realitzar el pregó va ser el polifacètic artista local Enric Esteve (presentador de televisió, actor, doblador, animador cultural). Les seues paraules es van centrar en la vellesa, el pas del temps, l'evolució de la festa i, amb un sentit de l'humor que va fer les delícies dels més de dos mil assistents, va recordar multitud d'anècdotes que demostren ''que la festa està més viva i més sana que mai, i per això és especialment encertat l'eslògan que s'utilitza per a promocionar-la: Festa Viva''.

Tant Sergio Jover com Beatriz Rada, van ser molt breus en les seues paraules als assistents. Era la primera vegada que pujaven a un escenari davant de tant de públic i es notava, encara que la seua brevetat no els va impedir dir el més important: l'agraïment a tots els que han col·laborat per a fer possible estes festes.

Com és habitual en este tipus d'actes, també es va dirigir als presents Chimo Galcerá, el regidor de Festes, qui en un to irònic va manifestar el seu desacord amb el pregoner, que mi

05 Setembre 2007
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres