Dos noves agents s'incorporen a la Policia Local

Dos noves agents s'incorporen a la Policia Local

Dos noves policies locals van prendre possessió del seu càrrec el dijous 30 de març. Amb estes incorporacions, ja són quatre les dones policies dins d'una plantilla que ja té vint-i-huit efectius.

Mª Ángeles Rubio Barceló i Lidia Piñero Arranz estan destinades en comissió de serveis en la Policia Local de Puçol. En presència de l'alcalde, Juan Manuel Busto, del nou regidor de policia, Juan Enrique Claramunt, i de l'intendent cap, Vicente Giménez Ródenas, van prometre el seu càrrec durant el matí del 30 de març. A penes quaranta-huit hores després s'incorporaven al servei actiu en una jornada, la del dissabte 1 d'abril, plena d'activitats en la població: la primera correguda de bous en una plaça portàtil i, simultàniament, l'octava edició del Gran Fons Vila de Puçol. Mª Ángeles i Lidia van formar part dels efectius encarregats de controlar la prova atlètica.

La plantilla de la Policia Local compta en estos moment amb vint-i-huit efectius: un intendent cap, dos inspectors, dos oficials i vint-i-tres agents, d'ells quatre són dones i la resta hòmens.


''És per a mi una satisfacció que el meu primer acte com a regidor de Policia siga donar la benvinguda a dos noves agents'' -va indicar Juan Enrique Claramunt-. ''Estes incorporacions demostren que l'aposta del nostre govern municipal per la policia local és molt seriosa, perquè una bona policia redunda en un bon servici sobre els veïns del nostre poble''.

Per a corroborar les seues paraules, el regidor va aportar un dada addicional: enguany el pressupost municipal inclou un augment del 28% en la partida econòmica dedicada a la policia.

En la mateixa línia optimista es va mostrar l'alcalde, Juan Manuel Busto, qui va destacar que siguen precisament dos dones les noves incorporacions, ''açò demostra que no sols estem modernitzant les infraestructures de la policia i augmentant la plantilla, sinó que cada vegada en són més les dones policia, el que també ens pareix un detall important''.

13 abril 2006
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres