Obert el termini d'inscripció per al tercer curs de DJs impartit per Mirett

Obert el termini d'inscripció per al tercer curs de DJs impartit per Mirett

José Mirett, més conegut com DJ Mirett, va començar a finals de 2004 una experiència única a la Comunitat Valenciana: ensenyar les claus de la mescla a jóvens que volen convertir-se en discjockeys. El pròxim mes de juliol impartirà la tercera edició d'este curs que ha calat fons entre els jóvens.

Discoteques i sales com Queen València, Penélope, Pacha, Bananas o Jardines Tabarca, empreses com a Contraseña Records i mitjans de comunicació com Mas Ràdio o la Megarradio s'han sumat a la iniciativa d'este tercer curs de DJ impartit per José Mirett i organitzat per la regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Puçol.

Per a Mirett és una ''enorme satisfacció la gran quantitat de noms que avalen el curs''. I és que entre les firmes que aposten per esta ensenyança teoricopràctica perquè els jóvens sàpien què és això de ser DJ es troben els noms punters que hui dia circulen per les principals sales valencianes: Víctor Beristain, Víctor Pérez, Fernando DJ, Bartual, Raúl Platero, Álex Font, DJ Def, Head Horny's, Javi Senda, Jorge Navarro, Jota Demasiado, Justo, Luismi, Patricia, Rober, Salva Plaus, Vicente Sauri y Vicente Verdúa.

Salvador Claramunt, regidor de Joventut, considera un ''motiu d'orgull que firmes tan prestigioses avalen este curs, el que demostra que estem fent una política de joventut que arriba als jóvens i que complix amb les expectatives creades''.

Les classes s'impartiran en l'Espai Social La Barraca els dies 4, 11, 18 i 25 de juliol. Les places són limitades, és peri això que els interessats han d'apressar-se a inscriure's en el Centre d'Informació Juvenil (fins al 21 de juny) o en l'Ajuntament (fins al 27 de juny).

30 Maig 2006
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres