Puçol acollirà 2.800 toledans durant la Trobada mundial de les Famílies

Puçol acollirà 2.800 toledans durant la Trobada mundial de les Famílies

El saló de plens de l'Ajuntament de Puçol va ser el marc de la reunió entre representants de la Diòcesi de Toledo, les dos parròquies de Puçol, la Policia Local i la corporació municipal, de cara a organitzar el trànsit, l'allotjament i la programació d'activitats dels 2.800 toledans que s'instal·laran a Puçol durant la Trobada mundial de les Famílies.

Vint-i-cinc autobusos i dos-cents cotxes ja han confirmat la seua presència els dies 7, 8 i 9 de juliol a Puçol. Tots participaran en els actes programats a València amb motiu de la visita del Papa, però, a més, tindran la seua pròpia programació durant la seua estada a Puçol, una programació que inclou l'allotjament en els dos càmpings públics de la població i la celebració d'una multitudinària missa en la platja, oficiada pel Cardenal Antonio Cañizares.

Nou representants del Secretariat de Família i Vida de la Diòcesi de Toledo han estat a Puçol els dies 30 i 31 de maig, reunits tant amb les dos parròquies de la població, Santa Marta i els Sants Joans, com amb els representants de l'Ajuntament. La visita s'ha realitzat aprofitant que a Castella-La Manxa són dies festius i l'objectiu és fonamentalment de tipus logístic.

''Desplaçarem 2.800 veïns de Toledo durant tres dies a Puçol i això exigix una coordinació en temes de seguretat, policia, sanitat, trànsit i allotjament, d'ací la necessitat estar en contacte directe amb l'Ajuntament'', explica Mamen Ramos, una de les subdirectores del Secretariat. Del total de visitants, uns 1.700 estaran allotjats en el càmping València i la resta en el càmping Puçol, hotels i vivendes particulars.

A més de les activitats en la ciutat de València amb motiu de la Trobada mundial de les Famílies, que es desenvoluparan fonamentalment la vesprada del dissabte i el matí del diumenge, amb la missa oficiada pel Papa Benet XVI, els visitants de Toledo comptaran amb un programa d'actes en la platja de Puçol, destaca la missa oficiada per Antonio Canyars el dissabte, 8 de juliol, a les 8'30 del matí: serà en la platja i s'espera comptar amb més de quatre mil assistents.

''El que sí que estem recomanant als nostres veïns és que realitzen el viatge de tornada a Toledo de forma escalonada: els autobusos eixiran durant la vesprada del diumenge, però els cotxes ho faran el dilluns, inclús alguns van a quedar-se alguns dies més en la platja aprofitant el seu període de vacacions'' -continua Mamen Ramos-. ''En tot cas, volem aprofitar l'ocasió per a agrair l'extraordinària acollida que ens han dispensat els veïns de Puçol, tant en les parròquies com en l'Ajuntament, oferint-nos en alguns casos inclús les seues vivendes per a romandre allotjats eixos dies. La veritat és que hem tingut molta sort triant Puçol per a vindre a la trobada de les famílies''.

Per la seua banda, l'alcalde Juan Manuel Busto, subratlla que per a Puçol és motiu d'orgull que un grup tan nombrós haja triat la nostra població per a un esdeveniment d'este nivell: ''i, com no podia ser d'una altra manera, el nostre Ajuntament està col·laborant en tot el que siga necessari, tant a nivell d'infraestructures com de suport logístic, perquè, a més, serà una bona forma de promocionar la nostra nova platja i les excel·lències de Puçol com a municipi turístic''.

Durant la primera quinzena de juny, novament es realitzarà una reunió entre representants de la Diòcesi de Toledo i l'Ajuntament de Puçol, per a ultimar els detalls d'eixa gran caravana que arribarà a Puçol la vesprada del 7 de juliol.

03 Juny 2006
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres