Consuelo Císcar, directora de l'Institut Valencià d'Art Modern (IVAM), padrina de la sexta promoció del Caxton College

Consuelo Císcar, directora de l'Institut Valencià d'Art Modern (IVAM), padrina de la sexta promoció del Caxton College

S'ha celebrat l'Acte de Despedida de la Sexta Promoció que ha finalitzat els seus estudis en Caxton College. La promoció va comptar amb una padrina d'excepció, Consuelo Císcar. Va ser un dels actes més esperat de l'any i va reunir en el saló d'actes del col·legi a més de 350 persones entre pares, familiars, professors, amics i personalitats de la vida política i social. A continuació va tindre lloc un sopar en l'Hotel Monte Picaio.

Consuelo Císcar va pronunciar un emotiu discurs ple de paraules d'afecte i d'ànim per als seus 44 fillols. En l'acte va estar present també Juan Manuel Busto, alcalde de Puçol, qui en representació del consistori, va dedicar unes paraules a la promoció. A més van assistir representants de distints mitjans de comunicació, ONG i universitats.

Esta promoció la formen 44 xics i xiques, tots amb grans aspiracions per al seu ja pròxim futur universitari. Entre els alumnes comptem amb una gran varietat de nacionalitats, italians, russos, albanesos, armenis, anglesos, holandesos, etc. La presència d'estos jóvens reflectix la forta vocació que té el col·legi per acostar diferents llengües i cultures a fi que s'enriquisca la formació dels seus alumnes.


Els delegats de curs: Daniel Alejandro Silva, Alexandra Miró, Roberto Carlos Vallá i Ignacio Cuñat van parlar en nom de tota la promoció i a més de recordar distintes anècdotes destacades del seu pas pel col·legi, van voler també agrair a tots els membres del centre i als seus pares el seu esforç en la seua labor educativa.

Un any més l'acte va aconseguir el seu objectiu: ser un bonic i emotiu record per a aquells alumnes que tanquen la seua etapa escolar.

Un article d'Isabel Bono

17 Juny 2006
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres