La productora puçolenca Truca films llança en DVD la seua sèrie  d'animació Caragolímpics´'

La productora puçolenca Truca films llança en DVD la seua sèrie d'animació Caragolímpics´'

Després d'haver-se comercialitzat en més de 85 països, traduïda a més de 15 idiomes, i seleccionada per The Museum of Television & Radio de Nueva York per a la seua colecció permanent, arriba en DVD Caragolímpics. La història d'un simpàtic grup d'esforçats caragols que es preparen amb mirament i tenacitat per a les properes Caragolimpíades.

La productora dirigida per la puçolenca Cloti Gómez i ambaixadora del nom de Puçol per tot el món, posa a la venda, a partir del pròxim dia 1 de Juliol, en format DVD, els 39 episodis de la seua sèrie més famosa. Presentada en tres volums, de 13 capítols cadascú, Caragolímpics estarà disponible en totes les grans superfícies comercials i botigues especialitzades. Cada DVD acuradament presentat incorpora les versions en castellà, valencià i anglés.

En agraïment a la ciutat i als seus veïns es donarà dos còpies de cadascun del volums a la Biblioteca Municipal, així com als col·legis i guarderies ubicades a la nostra localitat.

Creada per Pancho Monleón y coproduïda, entre altres, per Truca Films, TV Valenciana i France 5 (de França), Caragolímpics es pot veure en Canal 9 en valencià, en TV3 en català, i en Nickelodeon en castellà. Recentment, a més a més, ETB ha adquirit els drets per a la seua emissió en euskera.


La sèrie, destinada a un públic preescolar, potència valors com el camaraderia, el treballl en equip i el respecte als altres. Tot allò, adornat amb les divertides aventures d'aquestes fràgils criatures que es preparen per als propers Jocs Caragolímpics, practicant esports tan variats com els 100 centímetres llisos, salt de llongitud, bàsquet, tenis, halterofília, tenis de taula o hockey sobre herba, entre altres.

Truca Films treballa actualment en la seua nova producció Bugwatch, que podrem seguir en la TV a partir de la tardor de 2007. Aquesta nova sèrie conta la història d'un equip de libèl·lules dedicat a vigilar i socórrer a tots els insectes estiuejants d'una petita bassa. Amb ells podrem viure emocionants aventures protagonitzades per personatges tan singular com les formigues turistes, la família mosca o els entremaliats Nuquis entre altres.

04 Juliol 2006
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres