Més de 150 jóvens es donen cita en la platja per al torneig de futbol 7

Més de 150 jóvens es donen cita en la platja per al torneig de futbol 7

Com cada any, durant les festes populars i patronals, són els propis festers els que escriuen sobre els actes que estan organitzant. En esta ocasió, José Alonso reflexiona sobre el campionat de futbol 7 organitzat el dissabte 26 d'agost en la platja, que va ser el primer acte de la programació festiva.

*****

Començaren el actes festius amb el campionat de futbol-7 organitzat pels Festers del 2006. No pogueren començar millor, ja que hi hagué una gran participació, tal volta major de la que s'esperava.

A les 16 de la vesprada, es van reunir unes 150 persones al camp de futbol que està situat junt al camping de la platja. Amb la participació de 16 equips, entre els que s'encontraven Esperma, Dimonis, Futbol Sala Puçol, Olimpic Mamella, Espanya i Los Sebas en el campionat sub-15 i Camping Puçol-Mediterrani, Ferrer, Killer United, Toju, 8 Magníficos, Comissió Hostalets, Javier Gimeno, Festers 2007 i Festers 2006 en el campionat absolut.


La categoria sub-15 va donar inici al campionat on s'enfrontaren mitja dotzena d'equips i va eixir guanyador l'Olímpic de Mamella. D'altra banda, en la categoria absoluta s'enfrontaren 9 equips. Van ser els Festers 2006 i la Comissió Hostalets qui van disputar la final: una final molt disputada que es va decidir en els penals amb la victòria de l'equip dels Festers 2006.

Amb la mobilització de la gent i el bon clima que hi hagué entre els participants es van complir els objectius que es proposaren els Festers 2006, ja que el vertader motiu d'organitzar el campionat era poder ajuntar-se una vesprada amb els amics amb l'excusa del futbol.

Un article de José Alonso

(membre dels Festers 2006)

30 Agost 2006
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres