L'Acord Laboral de 2007 suposarà importants millores per als treballadors municipals

L'Acord Laboral de 2007 suposarà importants millores per als treballadors municipals

Més de cent noranta treballadors de l'ajuntament, la Fundació Municipal de Cultura i Esports i Vídeo Industrial Puçol es van donar cita per a despedir l'any en un dinar marcat pels agraïments als treballadors i treballadores i pels bons desitjos per a l'any pròxim... que és un any electoral.

El restaurant Els Menjars va ser el local triat per a eixa segona edició del menjar de Nadal. Enguany, a més, van assistir uns trenta treballadors i polítics absents en la primera edició, per la qual cosa no és aventurat assegurar que el menjar es convertirà en una tradició obligada en el futur.

Així ho va manifestar en el seu discurs Ximo Galcerá, regidor de Personal i un dels més interessats a reunir tots els treballadors en un acte conjunt. La seua intervenció també va tindre paraules d'agraïment a Josefina Ferrer i María Vaquero, les dos responsables de manteniment i neteja del col·legi públic Bisbe Hervás i el propi ajuntament que enguany s'han jubilat.

Galcerá va aprofitar l'ocasió per a donar un repàs a la gran tasca en matèria de personal que s'ha desenvolupat en 2006: ''Hem tornat a realitzar un any més una quantitat important de seleccions de personal i està tenint lloc, en estos dies, un dels processos de selecció més decidits d'este govern: les proves per a cobrir onze places d'auxiliars administratius de l'Oferta Pública d'Ocupació'', un procés que va botar a la portada dels periòdics per haver reunit més de sis-cents aspirants en un macroexamen que va omplir el Palau d'Esports de Puçol.


Després de recordar que també està en marxa la promoció interna de diversos auxiliars administratius, la revisió de salaris, la recuperació de la desviació del IPC de l'any 2004 i la reordenació d'alguns departaments, el regidor de Personal va concloure la seua intervenció felicitant a tots per l'aprovació de l'Acord Laboral per al 2007, ''en el que es contempla la inclusió del Pla Concilia, la revisió de complements a través de la borsa de modernització, la desaparició de límits econòmics entre funcionaris del mateix grup, l'adquisició de vestuari adequat per als treballadors que ho necessiten, la revisió de la Relació de Llocs de Treball i la potenciació del Comité de Seguretat i Salut''.

Després de donar les gràcies a tots els treballadors, però especialment al departament de Personal i a la TAG de Secretaria, Aurora Majuelos, el regidor va cedir la paraula a l'alcalde, Juan Manuel Busto, qui va ser molt més breu en la seua intervenció, centrant-se en la duresa de les proves de selecció de personal recentment realitzades, ''però és que una oposició és una cosa dura i així ho han d'entendre tots els que s'enfronten a ella'', i, per a finalitzar, va dedicar unes paraules d'elogi a la labor realitzada pel regidor de Personal, Ximo Galcerá, en un any en què hi ha hagut molts tràmits que realitzar en el seu departament.

27 Desembre 2006
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres