Salvador Ferrer presenta el programa taurí 'Vuelta al ruedo' en la 105.5 de la FM

Salvador Ferrer presenta el programa taurí 'Vuelta al ruedo' en la 105.5 de la FM

Des del dissabte 27 de setembre, RÀDIO INTERECONOMIA VALÈNCIA (105.5 FM) emet un nou programa taurí dirigit i presentat pel periodista de Puçol Salvador Ferrer.

''Vuelta al ruedo'', que així s'anomena el nou espai radiofònic, combina informació, opinió, cròniques, reportatges i entrevistes amb tots els protagonistes de la Festa dels bous, prestant especial atenció a la toreria i a les fires de la Comunitat Valenciana.

De periodicitat setmanal i d'una hora de duració, ''Vuelta al ruedo'' s'emetrà tots els dissabtes de 20:00 a 21:00 hores. El programa pretén ser una finestra d'actualitat taurina oberta i plural, en la que la investigació i la recerca de totes les cares de la notícia seran els seus senyals d'identitat.

Així, se completa i es consolida la recent programació taurina mampresa per RÀDIO INTERECONOMIA VALÈNCIA des de la passada Fira de Juliol de València en la qual al costat de les connexions en directe des de la Plaça de Bous de València, també es van generar dos programes especials des de l'Hotel Hespèria Parc Central de València.

No obstant això, segons ha manifestat Javier Martínez, director d'Intereconomia a València, ''pretenem articular una àmplia cobertura informativa taurina i no cenyir-nos únicament al programa dels dissabtes''.


09 Octubre 2003
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres