Juan Àvila torejarà el 12 d'octubre a València

Juan Àvila torejarà el 12 d'octubre a València

Amb motiu de la festivitat del dia de la Comunitat Valenciana que gira entorn de la data del 9 d'octubre, l'empresa de la Plaça de Bous de València ha confeccionat una programació taurina que consta de tres espectacles: una correguda de bous, una correguda de jònecs amb picadors i una jonegada per als alumnes de l'Escola Taurina de València. Els cartells són els següents;

-Dijous, dia 9 d'octubre; bous de Carlos Núñez per a Antonio Ruiz ''Soro II'', Ángel de la Rosa i Víctor Manuel Blázquez.

-Dissabte, dia 11; jònecs de Germans Collado Ruiz per a Joaquín Mompó, Car Gil i Javier Perea.

-Diumenge, 12 d'octubre; jònecs de Guardiola Fantoni per a Sergio Cirerers, Juan Àvila i Raúl Martí.

Set dels nou actuants en este cicle són valencians i els tres torejadors de jònecs que actuaran el diumenge 12 formen part de l'Escola de Tauromàquia de València. Es repetix el cartell de la correguda de jònecs sense picadors suspesa per la pluja el dia 6 de setembre, encara que en este cas els jònecs seran de Guardiola Fantoni i no els ressenyats de Bernardino Píriz, pel fet que alguns dels exemplars de Píriz han complit els tres anys que els impedix ser torejats com a jònecs.

Amb estos festejos, la Plaça de Bous de València conclou i tanca la seua temporada taurina de 2003 i tan sols resta per celebrar, encara que Ruedo Valenciana exercix com a societat col·laboradora, el festival del Montepío de toreros que cada any organitza Luciano Núñez.

Finalment i després dels rumors i les possibilitats que s'han remenat a l'hora de confeccionar el cartell del dia 9 d'octubre -no hi haurà televisió-, l'empresa ha optat pel comodí del cartell dels tres toreros valencians. Cèsar Jiménez, Matías Teixix-la, José Ignacio Uceda Leal, José María Manzanares o el mateix José Ortega Cano, en la que haguera sigut la seua última actuació, eren els noms que l'empresa estava remenant per a esta data tan assenyalada en el calendari taurí valencià.

Informa: Salvador Ferrer

10 Octubre 2003
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres