Campionat d’escacs per a escolars per al 9 d’octubre

Campionat d’escacs per a escolars per al 9 d’octubre

El dissabte dia 4 se celebrà amb motiu de la Setmana Cultural del 9 d'Octubre un campionat d'escacs per a escolars a les categories de Sub 10 i Sub 14.

Participaren xiquets de l'Escola Municipal d'Escacs de Puçol i dels grups escolars Bisbe Hervàs, Lluís Vives, Santa Marta i del IES Puçol. També participaren xiquets convidats del club d'escacs Camp de Morvedre, del Port de Sagunt.

En la categoria Sub 10 que es jugà en la modalitat de Macth Now, la guanyadora fou Tania Vega, del club Camp de Morvedre, amb un impressionant campionat. En segon lloc quedà una molt prometedora Estrella Garcés, del CP Bisbe Hervás. En tercer lloc amb una remuntada espectacular després de començar molt fluix, es classificà Jaime García, de l'Escola Municipal.

Cal destacar la bona actuació d’Alvaro Esteve i de Sergio Roldan, que tan sols amb 6 anys tingueren una meritòria actuació.

Cal resaltar el domini que tingueren les xiques en esta categoria, que van copar les dues primeres places.

En la categoria de Sub 14 la modalitat de joc fou pel sistema lliga, el campió es resolgué després d'un emocionantíssim desempat en una partida de 5 minuts, i fou per a Vicente Vives, de l'Escola Municipal (este xiquet està becat per la Federació Valenciana d'Escacs, i fa els seus estudis en el Centre d’Especialització Esportiva de Xest). En segon lloc quedà Alberto Sanchez, del club Camp de Morvedre. En un molt meritori tercer lloc per l'alt nivell dels participants, quedà Sergio Gomez, de l’IES Puçol, i exalumne de l'Escola Municipal.

El president del Club d’Escacs Puçol, Enrique Esteve, va fer entrega dels trofeus als guanyadors, i obsequià amb una samarreta i un bolígraf commemoratiu a tots els participants. Quadre de guanyadors:

Sub 10:

Primer: Tania Vega (Camp de Morvedre). Segon: Estella Garcés (Bisbe Hervás). Tercer: Jaime García (Escola Municipal).

Sub 14:

Primer: Vicente Vives (Escola Municipal). Segon: Alberto Sánchez (Camp de Morvedre). Tercer: Sergio Gómez (IES Puçol).

Una crònica de Ximo Soriano.


12 Octubre 2003
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres