Dentre de la programació del 9 d'octubre, hui se celebra la marató de lectura de poesías de Vicent d'Anna

Dentre de la programació del 9 d'octubre, hui se celebra la marató de lectura de poesías de Vicent d'Anna. Al matí i la vesprada es realitzarà amb els alumnes dels col·legis públics de la població (de 10 a 17 hores) i a partir d'eixa hora, i fins a les 21 hores, seran els que s'han inscrit per a participar i el públic els que realitzen les lectures.

Esta nit se celebra un dels moments més esperats de les festes de l'Agrupació de penyes: la gran nit de paelles, que en esta ocasió estarà amenitzada per l'orquestra Budu.

Dilluns que ve, dia 13 d'octubre, hi ha un ple extraordinari. Será a las 14'30 hores i compta amb un únic punt en l'orde del dia: la modificació del Pla Parcial Santigons. Este punt ja va ser tractat en l'últim ple ordinari, celebrat el dilluns 29 de setembre, i tots els grups polítics municipals van acordar per unanimitat deixar el punt sobre la mesa per a un estudi més detallat, encara que atés que és un tema que afecta a les futures construccions a realitzar en eixa nova zona residencial es va demanar als regidors convocar un nou ple amb la major brevetat possible, per a votar dites modificacions.

Tots els dimecres al matí, d'11 a 15 hores, en la planta baixa de l'Ajuntament està obert el servei d'atenció directa de l'OMIC (OFICINA D'INFORMACIÓ AL CONSUMIDOR). Durant este horari poden realitzar-se consultes, reclamacions, denúncies, assessorament i tot allò que s'ha relacionat amb els nostres drets com a consumidors.

La TREBALLADORA SOCIAL de l'Ajuntament té el seu horari d'atenció al públic els dilluns i dimecres, de 8'30 a 14'00 hores en l'Espai Social Martínez Coll, telèfon 961 424 068.

L'EDUCADORA DE SERVEIS SOCIALS de l'Ajuntament té el seu horari d'atenció al públic els dilluns i dimecres, de 8'30 a 14'00 hores en l'Espai Social Martínez Coll, telèfon 961 424 068.

Ja està en marxa el SERVEI D'AUTOBÚS DES DE PUÇOL A LA MINI FE DE SAGUNT. Els viatges d'anada són els dilluns, dimecres i divendres a les 7'30 del matí, amb tres parades a Puçol: en el Caminàs enfront del carrer Puig, en el Centre de Salut i en la carretera de Barcelona enfront del bar Levante. El viatge de tornada des de la Mini Fe serà a les 12 hores.

Ara és més fàcil realitzar qualsevol tràmit municipal en l'OFICINA D'ATENCIÓ AL CIUTADÀ, situada en la planta baixa de l'Ajuntament, gràcies al seu ampli horari d'atenció al públic. L'horari d'estiu de l'OAC (juliol i agost) és el següent: de dilluns a divendres, de 8 a 14'30 hores i dissabtes de 10 a 13 hores.

08 Octubre 2003
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres