Les festes de l'Agrupació de Penyes continuen hui dijous amb quatre activitats

Les festes de l'Agrupació de Penyes continuen hui dijous amb quatre activitats. A migdia dinar de germandat, a la vesprada exhibició de ball amb l'escola de Mario, a la nit una “torra” per a tota la població i, a continuació, discomòbil.

Dos activitats formen part del programa d'actes entorn del 9 d'octubre. A les 12 hores, Llorenç el contacontes oferirà una sessió en la Casa de Cultura. A las 12'30, en el saló d'actes, el Centre Musical i Instructiu Santa Cecília oferirà un concert. Estos dos actes són gratuïts.

L'HORARI ACTUAL DE L'ESPAI SOCIAL DELS MAJORS és el següent: Matins: de dimecres a diumenge, de 10 a 12 hores. Vesprades: de dimarts a dijous, de 17 a 21 hores. Divendres i dissabte: horari especial, de 17 a 23'30 hores. Amb este horari es cobrix sobretot l'interés dels nostres majors per disposar d'un ampli horari en cap de setmana per a realitzar els seus ''famosos balls'', una de les activitats que més expectació ha alçat en els últims anys.

Com tots els dijous, hui és el dia en què els veïns del nucli urbà PODEN DEPOSITAR ELS SEUS MOBLES VELLS I QUALSEVOL ALTRE TIPUS D'EFECTES perquè siguen retirats per la brigada municipal. L'únic requisit que cal complir és telefonar amb anterioritat a l'Ajuntament (961 421 303) i indicar en quins contenidors deixaran els materials. Recordem que este servei municipal també es realitza els divendres per a aquells veïns que viuen en la platja.

 

09 Octubre 2003
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres