La Agència de Desenvolupament Local posa en marxa un servici de missatges a mòbils sobre ocupació i formació

La Agència de Desenvolupament Local posa en marxa un servici de missatges a mòbils sobre ocupació i formació

En un mercat laboral cada vegada més dispers, competitiu i exigent, els serveis públics d'ocupació han de respondre les necessitats dels usuaris, posant a la seua disposició la informació sobre els recursos que disposen per a la integració professional.

No obstant, la dispersió de la informació i la multiplicitat d'entitats que presten serveis per a l'ocupació, dificulta a l'interessat la recopilació i classificació de la informació rellevant per al seu itinerari personal. Conscient d'esta necessitat, la Regidoria de Promoció Econòmica i Ocupació de l'Ajuntament de Puçol, a través de l'Agència de Desenvolupament Local, s'ha proposat incrementar l'orientació i la informació als desocupats, amb una major proximitat i atenció personalitzada al ciutadà.

''Per a complir estos fins, i per la popularitat que ha aconseguit el telèfon mòbil com a mitjà de comunicació, especialment entre els jóvens, i també entre els no tan jóvens, ha observat que el millor sistema, per la seua immediatesa per a la transmissió d'ofertes d'ocupació i altres temes d'interés, és l'enviament de missatges sms'' -explica Begoña Fernández, la regidora responsable-. Amb això, es completa l'esquema determinat per la selecció d'ofertes d'ocupació, el tauler d'anuncis, l'adreça de correu electrònic Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. i la pàgina www.aedl.org.

El sistema permet que, des de l'ordinador de l'Agència de Desenvolupament Local, s'envien missatges a un o diversos destinataris, sobre temes d'ocupació i formació, a un cost inferior al d'un missatge de mòbil convencional.

''Amb esta iniciativa, podrem contactar en temps real amb treballadors i desocupats del municipi per a fer arribar les ofertes d'ocupació de les empreses, així com convocar arreplegades de currículums o entrevistes immediates, per a la cobertura urgent de llocs de treball'', continua la regidora. ''Perquè no volem que els demandants d'ocupació perden oportunitats per no tindre la informació a temps. Perquè no volem que les empreses perden oportunitats de negoci per no tindre el personal a temps''.

La iniciativa aprofundix en l'ús de les noves tecnologies amb la finalitat de donar un millor servei i impulsar el funcionament del mercat de treball local. Pretenem oferir una rapidesa de resposta superior a altres serveis d'ocupació, i a més, com sempre, de forma totalment gratuïta.

Els ciutadans que no disposen de mòbil poden estar tranquils: continuarem contactant per carta o telèfon fix. Així mateix, per als empresaris que preferisquen una gestió tradicional de la seua oferta d'ocupació, també continuarem atenent-los presencialment o per fax en la borsa de treball municipal.

30 Octubre 2003
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres