Més de 300 jóvens formen l'escola de la Unió Esportiva Puçol

Més de 300 jóvens formen l'escola de la Unió Esportiva Puçol

Ja és una tradició que quan s'han jugat algunes jornades de la lliga, la Unió Esportiva Puçol realitze la presentació pública de tots els jugadors que formen part de la seua escola. Enguany la data elegida va ser el dilluns 20 d'octubre, sobre les huit de la vesprada, en el camp municipal José Claramunt.

Tres-cents xiquets i jóvens, dèsset equips, més de set-cents espectadors, un castell de focs artificials i un desig compartit per tots els presents: disfrutar del futbol. Eixos van ser els ingredients d'un acte que va unir brevetat i espectacularitat, ja que no sols els més xicotets van disfrutar d'eixa presentació ''a l'americana'', amb focus, música i un corredor central per a ser aclamats, sinó que també els majors, que en alguns casos es van eixir al públic unint dos equips en una única presentació, van contribuir que l'espectacle a penes durara una hora, la qual cosa ho va fer més àgil i amé que en edicions anteriors.

Querubins, prebenjamins, dos equips de benjamins, quatre d'alevins, dos infantils, dos cadets, dos juvenils, un sènior en 2a regional, un altre en 1a regional i el primer equip líder imbatut en preferent, a més dels veterans. Estos són els jugadors que un any més inviten a somiar, però, sobretot, a disfrutar jugant al futbol. Tots ells, exceptuant els veterans, van fer la seua aparició pública en la gespa per a fer la foto oficial, entre els aplaudiments del públic i la música i les llums que, com sempre, havien preparat per a l'ocasió Juan Sebastiá, Gonzalo Alcácer i ''Panja'', que són eixos tècnics i directius en l'ombra sempre disposats a tirar una mà perquè els actes lluïsquen més.

També la directiva va fer acte de presència per a tancar l'acte, amb Pascual Orero al cap i el nou director de l'escola, Enrique Claramunt, acompanyats per l'alcalde, Josep Mª Iborra, i el nou regidor d'esports, José Vicente Martí.

Precisament el president de la UD Puçol, Pascual Orero, va començar la seua intervenció donant les gràcies per la seua assistència als dos nous directius, així com al nou director tècnic i al regidor ''encara que he de reconéixer que este serà recordat com l'any del rebombori de les camisetes. No vos preocupeu, s'arreglarà i tots continuarem treballant i disfrutant amb este equip que seguix il·lusionant-nos a tots i que ha començat la lliga amb set victòries consecutives en el seu retorn a preferent''.

Per la seua banda, Josep Mª Iborra, va recordar que era un luxe tindre Pepe Claramunt com a director de l'escola ''i ara està en el lloc que li correspon, com a tècnic del València club de futbol''. Encara que no va mostrar preocupació pel futur, ja que el seu germà Enrique ''ha donat mostres sobrades d'experiència en este camp''.

Després de felicitar la directiva perquè ja tenen el camp municipal José Claramunt, gràcies a l'acord firmat la setmana passada, per mitjà del qual l'Ajuntament els cedix el camp durant 25 anys, Iborra va recordar la important labor que realitza el futbol ''ja siga amb els passes gratuïts que repartim a la tercera edat o amb la labor educativa que es realitza tenint tres-cents xavals practicant esport i, per tant, allunyats d'altres pràctiques d'oci més nocives''.

 

28 Octubre 2003
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres