El dissabte 15 de novembre, tercer concurs de la truita

El dissabte 15 de novembre, tercer concurs de la truita

Fa dos anys va ser una iniciativa curiosa, en la que van participar uns pocs. No obstant, l'any passat el Concurs de la truita ja va comptar amb una abundant participació.

Este dissabte, 15 de novembre, l’Associació Extremenya L'Horta Nord de Puçol invita tots els veïns a participar en el tercer concurs, que se celebrarà a partir de las 9'30 de la nit en l'Espai Social La Barraca.

''L'únic requisit per a poder participar en la jornada és portar almenys una truita, no importa la seua grandària, aspecte o condiments'' -expliquen els components de l'associació-, ''el que busquem és una jornada divertida en la que tots els assistents després puguen degustar totes les truites presentades''.

Per als que tenen clar que el seu és participar, encara que només siga en la degustació, l'associació aporta el vi, la cervesa, els aperitius i el pa amb què acompanyar la degustació posterior.

Per a incentivar més la participació, l'organització ha previst tres premis: a la truita més gran, a la millor presentada i a la més saborosa.

15 Novembre 2003
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres