L'Agència de Desenvolupament Local organitza un curs gratuït de Gestió Immobiliària

L'Agència de Desenvolupament Local organitza un curs gratuït de Gestió Immobiliària

La Regidoria de Promoció Econòmica i Ocupació de l'Ajuntament de Puçol, i la seua Agència de Desenvolupament Local tenen entre les seues funcions la formació i qualificació professional per a una millor inserció laboral de la població treballadora.

Per això, com que s'han realitzat en el municipi diverses accions formatives, tant per entitats públiques com privades, en distintes especialitats, i es considera necessari reforçar esta oferta de formació incorporant la perspectiva de gènere, amb vista a una major incorporació cap als sectors econòmics en auge dels col·lectius que patixen discriminació en el mercat laboral, s'ha previst la realització d'un curs de Assistent de Gestió Immobiliària.

Segons la regidora, Begoña Fernández: ''Amb esta iniciativa, es pretén capacitar l'alumne per a conéixer i desenvolupar processos d'intermediació immobiliària per mitjà de l'aplicació de tècniques de gestió, valoració i màrqueting a fi d'optimar la captació de clients i les transaccions''.

La venda de pisos, locals, terrenys, necessita uns tràmits, paperams, contactes, terminis que complir... i persones que, dins de les agències immobiliàries realitzen estes funcions. Tot això requerix un sistema d'organització que resulte poc complicat, pràctic i efectiu. Perquè la intervenció de l'agència immobiliària, entre compradors i venedors, no es pot improvisar. Es requerixen coneixements precisos i responsabilitat. Ajudar a proporcionar-los és l'objectiu del Curs.

El sector immobiliari continua creixent. La demanda de vivenda, any rere any, manté la seua tendència positiva i, com a inversió, continua sent atractiva pels baixos tipus d'interés. ''Les possibilitats professionals que oferix la compra venda de béns immobles són importants'' -continua la regidora-. ''Este curs pretén proporcionar els coneixements i la qualificació requerida per a poder treballar com auxiliar d'un gestor immobiliari''.

El curs és totalment gratuït i patrocinat al 100% per l'Ajuntament de Puçol, i està dirigit tant a desocupats com a treballadors en actiu, si bé, en funció de la demanda de places, es donarà preferència als col·lectius que sofrixen discriminació en el mercat laboral, i especialment a les dones desocupades.

La duració del curs és de 50 hores. L'horari serà de 10 a 13 hores, amb inici el 26 de novembre i finalització el 19 de desembre. Les classes s'impartiran en l'Espai Social Martínez Coll. La docència s'adaptarà al nivell del grup matriculat i inclou sobretot activitats pràctiques d'aplicació de maneig elemental d'aplicacions informàtiques. Es pot seguir sense coneixements previs.

Els interessats poden matricular-se gratuïtament en la borsa de treball municipal, Agència de Desenvolupament Local, Ajuntament de Puçol, en hores de oficina (de 8'00 a 14'30 h de dilluns a divendres i dilluns de 16'00 a 19'00 h.). O cridant al telèfon 96 142 12 03.

11 Novembre 2003
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres