L'Institut de Secundària exhibix una exposició sobre el Prestige

L'Institut de Secundària exhibix una exposició sobre el Prestige

 

L'Institut d'Ensenyança Secundària de Puçol continua potenciant les seues activitats extraescolars com a fórmula per a la integració tant del centre en el seu entorn com dels alumnes amb altres temes d'interés per a la seua formació.

A la notícia del premi rebut per la sèrie de televisió Contrasts (estrenada al març passat amb motiu del “Dia internacional de la dona”) se suma ara l'exposició de trenta fotografies sobre el treball dels voluntaris durant la marea negra del Prestige, que s'exhibix en el mateix centre.

“Les fotos són de Xohan Viqueira, un artista gallec que viu actualment a Bonrepòs i que va acudir com a voluntari per a treballar en l'arreplegada de xapapote” –explica Vicent Ribes, el professor encarregat de coordinar l'exposició-. “En vore l'enorme esforç dels voluntaris va decidir realitzar una sèrie de fotografies en blanc i negre amb les que ha muntat esta exposició, exhibida primer a Bonrepòs i ara ací, en l'institut”.

A més de les trenta fotografies de gran format, l'exposició inclou mapes dels distints punts de la Costa de la Mort on van ser realitzades, a més de retalls de premsa que servixen de comentari a les instantànies.

“Ens haguera agradat muntar una activitat conjunta, però la veritat és que amb més de huit-cents alumnes és difícil programar projectes conjunts” –afirma Natxo Pont, cap d'estudis del centre-. “De totes maneres, les fotos romandran en l'institut fins a les vacacions de Nadal i cada professor ha organitzat distintes tasques amb els alumnes en funció del temps disponible i la matèria que impartix”.

25 Novembre 2003
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres