Activitats culturals i esportives en l'Institut de Secundària

Activitats culturals i esportives en l'Institut de Secundària

El dimecres 7 d'abril l'Institut de Secundària de Puçol ha celebrat una jornada d'activitats culturals i esportives entre els que calç destacar la realització del 1r mig fons IES Puçol, primera carrera per a alumnes que s'organitza en l'Institut. En esta primera edició han participat 24 alumnes, entre xics i xiques, que han recorregut una distància de tres quilòmetres en un circuit que transcorria pel camí del Marqueret fins al polígon industrial per tornar finalment a l'Institut per la prolongació de l'avinguda de les Corts Valencianes.

Els primers classificats de la carrera han estat: en categoria femenina, 1a Inés Barres Piñol, 2a Mª Cruz Ferrer Suñer i 3a Marina Montero Carrero; mentre que en categoria masculina, 1r Ignasi Soler Torró, 2n Iván Puchol Pérez i 3r José Alonso Català.

És de destacar i agrair tant el treball dels professors organitzadors com la col·laboració del “Club d'Atletisme Puçol” que hi ha repartit samarretes, aigua i fruita entre els participants. No menys important ha estat la col·laboració de l'Ajuntament de Puçol que a través de la Regidoria d'Esports i la Policia Local han aportat la seguretat necessària per a realitzar la prova.

A partir d'esta primera i satisfactòria experiència des de l'institut estem pensant d’organitzar dues proves més, una volta a peu per als alumnes de l'Institut i un Mig Fons Escolar Comarcal on podran participar els alumnes dels instituts de l'Horta Nord. Esperem que prompte continue una realitat.

Natxo Pont. Vicedirector de l'IES Puçol

16 abril 2004
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres