Falla Molí de Vent: balanç d'un any agredolç

Falla Molí de Vent: balanç d'un any agredolç

L'exercici 2003-2004 serà marcat i recordat durant molts anys per ser la primera vegada en la història de les Falles de Puçol que un artista faller deixa plantada una comissió i no complix el seu contracte.Però comencem pel principi. Allà pel mes de maig es fa en el Casal de la Falla Molí de Vent l'elecció de falleres majors i presidents, que queda de la forma següent:

-President: José Broseta Real.

-Fallera major: Sandra Fernández Santos.

-President infantil: José Ramón Pérez López.

-Fallera major infantil: Mónica Abad Soler.

El 18 d'octubre, també en el Casal, es procedix a la proclamació de falleres majors i president infantil.

El 10 de gener, en la Casa de Cultura de Puçol, se celebra la presentació de les falleres majors i Cort d'Honor, acaba amb un magnífic sopar en el Saló Els Menjars II.

La nostra falla, al llarg de l'exercici, ha participat i assistit a quasi tot el que s'ha organitzat en la nostra població:

-El mes de setembre vam participar en les Festes Populars i Patronals, en revetles, sopars, paelles, playback, cavalcada, ofrena i en una de les casetes que l'Ajuntament posa a la disposició de les organitzacions vam muntar un bar.

-El 13 de desembre vam participar en el playback benèfic que organitza la Junta Local Fallera de Puçol a benefici d'ASOM i Cáritas.

-El 5 de gener fem la Festa de Reis en el Casal per als xiquets de la falla i el veïnat.

-Vam participar en les paelles de la Costera que organitza també la Junta Local, jocs de Casal, campionat d'esports en el Poliesportiu Municipal (que per cert ho vam guanyar quasi tot).

Ja en el mes de febrer, el dia 7, vam celebrar l'acte del Jubileu, en el qual hem d'agrair a la població per la seua bona disposició a l'hora de col·laborar.

El 14 d'este mateix mes es realitza la Crida a les set de la vesprada y la Nit d'Albaes les onze i mitja de la nit.

El 21 de febrer vam participar en el Sopar de Germanor, que organitza la Junta Local Fallera de Puçol i el 28 en la Cavalcada del Ninot.

Vam entrar al març amb l'Exposició del Ninot el dia 6. Ja per fi vam arribar al que havia d'haver sigut la planta de les falles.

15 abril 2004
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres