La Unió Democràtica de Pensionistes celebra el carnestoltes

La Unió Democràtica de Pensionistes celebra el carnestoltes

A Puçol, el passat dia 25 de febrer, se celebre en l'Espai Social La Barraca, el berenar anual oferit per l'associació de jubilats UDP, a la qual van acudir tots els socis que van tindre a bé passar a pel seu tiquet d'entrada.

Entre els assistents s'ha de destacar un grup, per a qui no passa l'edat, ja que la seua festa durava des de dies abans, quan van decidir de quin personatge s'anaven a disfressar.

Era indiferent el personatge representat, perquè tots es van divertir molt tant amb els preparatius com després en la festa en si.

Per a iniciar el calfament, es van disfressar en el CEAM, situat en la plaça del País València, des d'on van eixir en comitiva cantant, i fent cercavila fins al carrer de la Barraca on esperaven la resta dels socis per a l'esdeveniment.

Durant la festa, tots es van divertir, tant els socis, com la representant invitada de l'Ajuntament, la regidor de la Tercera Edat. Va haver-hi ball, pinyata, regals per als disfressats, i un bon humor que demostra que no per tindre la condició de jubilats han de ser vegetals insípids, si no que li posen tota la sal a la vida.

Però tot açò no s'haguera sigut possible sense la col·laboració dels voluntaris  que van ser, desinteressadament, a muntar i preparar tota el berenar al local, per al gaudi de tots els assistents.

Un article de la UDP

14 abril 2004
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres