Opinió del Partit Popular sobre els pressupostos del 2004

Opinió del Partit Popular sobre els pressupostos del 2004

Per primera vegada en vint-i-cinc anys, els pressupostos per al 2004 que van ser presentats al ple pel govern socialista el passat 30 d'abril, es van rebutjar amb els vots en contra del PP, EU, UV i el BLOC, és a dir, el document objecte de debat no conté les propostes  presentades pels distints grups polítics ni mereix la més mínima confiança, al contrari crea incertesa i no mira al futur.

La distribució del gasto és responsabilitat de qui governa, però la responsabilitat està també en no dir coses que un no està segur que puga complir. I en eixa responsabilitat de la distribució del gasto és on han fracassat en funció dels resultats.

El Partit Popular no pot creure en uns pressupostos que naixen amb una greu malaltia, que és la imposició pura i dura; i si tenim en compte el cas que el govern socialista ha fet dels pressupostos del 2003 i anteriors, podem afirmar que l'austeritat amb què diuen que es presenten i el rigor en el gasto, són paraules que obliden fàcilment i els porten a nombroses modificacions per a gastar no en allò que més es necessita, sinó en el que més els convé en funció dels seus interessos i els del seu partit.

En este orde i en el més clar exercici de falta de sensibilitat democràtica i de tolerància, la portaveu del grup socialista i el Sr. Alcalde, van deixar patent una vegada més el menyspreu als grups polítics de l'oposició i a la seua representativitat en el Ple. Tot açò, unit a argumentacions que sempre tracten de desqualificar les opinions i actuacions del Partit Popular a nivell local i a nivell de Comunitat Valenciana, demostren el deterioració política en què es troba sumit el govern socialista de l'Ajuntament de Puçol, que a estes altures no té base ni arguments per a tirar endavant el document més important que ha de guiar el funcionament del nostre ajuntament i el progrés del nostre poble en tots els àmbits durant el present any.

Este no és un fet aïllat més, és la constatació de diversos anys de promeses i més promeses, falta d'iniciatives i projectes, absència total de gestió, penosa administració dels recursos i balafiament en el gasto, que hem vingut denunciant des del Partit Popular, on la política econòmica de l'actual govern socialista municipal, encapçalament pel Sr. Iborra, consistix a apujar i apujar els impostos un any darrere l'altre, gastar i gastar sense solta ni volta, el que ha desembocat en una situació d'endeutament (més de 6 milions d'euros o el que és el mateix: 1.032 milions de pessetes) que suposa tindre hipotecat el nostre futur fins a l'any 2020, ja que la improvisació en la gestió i la falta d'idees per a generar recursos, que puguen congelar o abaixar els impostos, han de ser suplits amb la propaganda en els mitjans de comunicació local (Notícies i televisió) que manegen al seu capritx per a aparentar situacions que en realitat no existixen.

El drama de l'actual govern socialista de Puçol i de vosté, Sr. Alcalde, i del seu difícil paper en estos moments, és que ha de justificar situacions i errors difícils de justificar, les quals han portat a este poble a la situació de paràlisi i d'incertesa.

La crítica no està només en l'oposició del Partit Popular en l'Ajuntament, la crítica està en el carrer i això és el que vostés no toleren, perquè fa molt de temps que no escolten, ni a l'oposició ni al poble.

Se'n recorden quan ens preguntàvem: no serà que es gastarà el progrés de tant d'usar el seu nom...?

Mariano Sanchis.

Portaveu del Partit Popular.

12 Maig 2004
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres