Nou repte del club d'atletisme: la mitja marató de Saragossa

Nou repte del club d'atletisme: la mitja marató de Saragossa

El Club d'Atletisme Puçol continua creixent a la carrera. Després de l'èxit d'organització del passat 6é Gran Fons Vila de Puçol, celebrat el 3 d'abril, els seus components han preferit no adormir-se i han decidit celebrar el seu triomf com millor saben: corrent.

“Tenim pressupostades diverses eixides a l'any a llocs fora de la Comunitat Valenciana” –comenta el president, Francisco Sanchis–, “i en este cas hem decidit aprofitar la mitja marató de Saragossa per a combinar l'atletisme i l'oci, perquè és la millor forma de promocionar el club”.

Una promoció que funciona: un autobús amb 54 places va eixir el passat 1 de maig per a la capital manya. L'objectiu, visitar durant el dissabte distints llocs emblemàtics, com el barri jueu, la catedral, el nucli antic i, per descomptat, la basílica del Pilar.

Després, diumenge a las 9'30 hores, setze membres del club van participar en eixa mitja marató que cada any compta amb un nombre més gran de corredors: fins a un total de 1060 van creuar la meta en esta edició.

I no ho van fer gens malament: José Miguel Durá Ferrandis va quedar en el lloc 28 en la categoria sèniors masculí amb un temps d'1:14:47. Al costat d'ell, també són destacables els temps del veterà-B Vicente Piñol Serra (1:22:43), el veterà-A Francisco Calvo Navarro (1:28:28), el veterà-C Manuel Medina Gómez (1:51:32) i d'Idioa Alvarez Larrea, que amb el seu 1:53:20 continua deixant en bon lloc la categoria de veteranes femenina.

“Este tipus de viatges, en el qual es combina l'esport amb activitats socioculturals, ajuda a millorar la unió dels components del club” –conclou Francisco Sanchis–. “No hem d’oblidar que des de fa molts anys tenim una secció de caminadors, que també recentment han estat de visita a la Serra d'Espadà, i que el nostre interés és fomentar l'esport en família, la diversió, la vida sana... i no sols l'estricta competició esportiva”.

 

18 Maig 2004
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres