Una nit de monòlegs inicia el cicle de prevenció de drogodependències

Una nit de monòlegs inicia el cicle de prevenció de drogodependències

Des de la regidoria de Joventut s'ha posat en marxa, un any més, el cicle de prevenció de drogodependències, dirigit tant a pares, com jóvens i mediadors juvenils. En esta edició, com a novetat, hi haurà una jornada prèvia de presentació amb monòlegs a càrrec del grup La Sardineta.

El dijous 13, en la cafeteria de la Casa de Cultura, a partir de las 22'30 hores, una degustació de còctels sense alcohol i la representació de l'obra “Quasi heavy”, interpretada pel trio La Sardineta, seran els elements que serviran per a donar inici a este cicle.

El dilluns 17, a partir de les 20 hores, l'Emissora Municipal de Televisió de Puçol realitzarà un programa especial en directe sobre “Els jóvens, l'oci i la prevenció de drogodependències”, amb participació de les distintes associacions juvenils de la població.

Com a complement als tallers sobre drogues impartits en anys anteriors, impartits per la FAD (Federació d'Ajuda contra la Drogoaddicció), el dimarts 18 i el dimecres 19, en l'Espai Social La barraca, s'impartirà un taller de prevenció de drogodependències dirigit a mediadors socials. Seran dos sessions de tres hores, a partir de les 5 de la vesprada.

Un taller semblant, també a càrrec de la FAD, s'impartirà el dijous 20 i divendres 21, però en este cas dirigit a pares d'alumnes del primer cicle d'Ensenyança Secundària.

“La idea més innovadora de la setmana” –comenta la regidor, Begoña Fernández–, “és probablement que els alumnes de l'Institut d'Ensenyança Secundària pintaran un grafit a favor de la prevenció de drogodependències, per a això han realitzat un concurs previ de dissenys i durant tota la setmana treballaran en una de les parets annexes al Parc Ribelles”.

 

14 Maig 2004
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres