Per a l'orquestra Jove, el viatge a Noisiel ha sigut una grata experiència

Per a l'orquestra Jove, el viatge a Noisiel ha sigut una grata experiència

L'Orquestra Jove de Puçol participava com a col·lectiu la passada Setmana Santa en el viatge a Noisiel (França). Era la primera vegada que el grup acudia a actuar a un dels pobles agermanats amb Puçol. Este és el balanç que realitza la Junta Directiva d'esta primera experiència.

–Com va ser el desplaçament?

El viatge tant d'anada com de tornada és prou dur amb autobús. En esta ocasió s'han afegit a més problemes de descompensació de temperatura entre el pis superior (molta calor) i l'inferior (molt de fred).

Per això, i amb la intenció únicament de hacer una proposta de millora, suggerim valorar el preu amb avió o si no n'hi ha, poder fer una nit de camí en alguna ciutat interessant o en algun lloc d'oci, com Futuroscope.

En el cas que cap d'estes opcions siga possible, suggerim que s'allargue la duració del viatge a set o huit dies, ja que dos es perden en el viatge. París, és una ciutat que bé val dos dies.

–Vos heu trobat una bona organització?

Tant els tècnics de l'Ajuntament de Puçol, com els de Noisiel, han dut a terme un excel·lent treball d'organització. En este sentit la nostra més sincera felicitació i el nostre agraïment pels seus esforços.

–Que tal és això de viure allotjats en famílies franceses?

Per als que han estat allotjats en famílies, ha sigut una experiència entranyablement i enormement positiva. Els francesos han sigut amables i servicials amb ells. Els han omplit de regals i d'afecte. Tots, absolutament tots els músics, han vingut encantats i han fet llaços d'amistat.

Per als que han estat allotjats en hotels, el servei ha sigut bo i no plantegen cap queixa.

–Vos va resultar pesat l'intens programa d'activitats?

Sabem que realitzar un programa d'activitats no és fàcil, però volem donar la nostra modesta opinió. Noisiel és una ciutat dormitori de París i creiem que de donar una tard lliure per a visitar-la és prou. D'este viatge el que més atrau a la gent és París i Eurodisney. A París seria molt  interessant anar dos dies, per a recórrer el més emblemàtic de la ciutat. Ens va encantar pujar a la Torre Eiffel, el recorregut pel Sena en el Beateau Mouche, la visita a Montmartre...

No obstant, no va ser del nostre interés la visita al Museu Grévin ja que museus de cera també tenim a Espanya. Creiem de més interés veure Nôtre Dame el Louvre o Versalles... A Eurodisney creiem que amb un dia és prou, si s'elegix un dels que tanquen més tard.

També considerar-nos que si l'itinerari elegit és més del grat dels visitants, no es tercerejarà el que algunes persones decidisquen o sol·liciten anar-se'n pel seu compte a visitar París.

–Quin és el vostre balanç de l'experiència?

En general, el viatge ha sigut satisfactori per a tots els participants. Les nostres propostes de millora, només pretenen ser això i no una mera crítica.

17 Maig 2004
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres