Les penyes de Puçol multipliquen la qualitat i quantitat de festejos en la Setmana Taurina

Les penyes de Puçol multipliquen la qualitat i quantitat de festejos en la Setmana Taurina

L'Associació de Penyes Taurines de Puçol va celebrar el dijous 13 de maig, a la vesprada en l'Espai Social La Barraca, la tradicional presentació del cartell de festejos per a la present edició de la Setmana Taurina, que se celebrarà del 25 al 30 de juny. Com era d'esperar, prop  de 300 aficionats de la població i d'altres municipis de la Comunitat Valenciana van abarrotar el saló d'actes de La Barraca per a conéixer de primera mà les atraccions que reunix la Setmana Taurina de 2004.

En l'acte van participar el president de l'Associació de Penyes, José López, el regidor de Festes de l'Ajuntament de Puçol, Manuel Martínez, i Iván Esteve, presentador de l'acte i representant de la Junta Directiva encarregada de l'organització dels festejos taurins.

Durant la seua exposició, Iván Esteve va incidir en la complexitat i dificultat que entranya l'organització d'un esdeveniment d'estes característiques, a més de ressaltar que l'objectiu d'enguany era “augmentar la qualitat i quantitat dels festejos taurins, així com millorar la infraestructura, comoditats i la resta de detalls que emboliquen la Setmana Taurina”. Amb estes premisses aconseguides, va explicar Esteve, “només ens falta aconseguir el més important, el que dóna sentit a esta festa, que és la resposta i la participació de la gent. I estem convençuts que l'acollida serà magnífica”.

Per la seua banda, el president de l'Associació de Penyes va destacar alguns dels festejos taurins més significatius, principalment els que se celebraran durant el cap de setmana i l'organització del qual ha suposat un major esforç, sobretot econòmic. Així mateix, José López també va anunciar la celebració del “chupinazo” el 24 de juny, festivitat de Sant Joan, així com els dos festejos fora d'abonament que completaran el dia: les actuacions de “Art Valencià” i el concurs local de retalls.

Finalment, Manuel Martínez Piñol, el regidor de Festes de Puçol va agrair a les penyes taurines l'enorme treball que han realitzat per a confeccionar un cartell de gran categoria i va mostrar la seua il·lusió perquè la Setmana Taurina de 2004 supose “un èxit almenys tan important com el que va suposar la primera edició de l'any passat”.

Pel que fa a les actuacions programades per a la Setmana Taurina de Puçol, destacar que a les vesprades se celebrarà el tradicional concurs de ramaderies, amb el mateix format que en la passada edició, on cada ramader competirà amb set vaques i un bou.

Per les nits, els tres últims dies (dilluns 28, dimarts 29 i dimecres 30) estan reservats als festejos patrocinats per particulars, penyes i comissions taurines, mentre que són les tres primeres nits, les del cap de setmana, les que reunixen un major atractiu per al públic. El divendres a la nit l'Associació ha programat un desafiament entre els bous campions de les millors setmanes taurines de la Comunitat Valenciana en 2003; per al dissabte, un espectacle de bous capons de la ramaderia de José Arriazú, de Navarra, mentre que la nit del diumenge l'ocuparà el concurs d'emboladors de Puçol.

 

27 Maig 2004
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres