Juan Àvila a València: a la tercera va ser la vençuda

Juan Àvila a València: a la tercera va ser la vençuda

Després de la suspensió de la correguda de jònecs de la fira de Falles a causa dels atemptats del 11-M, i de la suspensió de la correguda de jònecs de Múrcia per la pluja, per fi el torero de Puçol va debutar amb picadors diumenge passat 9 de maig en la Plaça de Bous de València, i al mateix temps va estrenar el vestit de torero i el capot de passeig amb la imatge de la Verge al Peu de la Cruz, que li havia regalat el poble de Puçol.

No va estar sol en el seu debut, molts aficionats de Puçol es van traslladar a València en el tren especial que la penya Juan Àvila, i gràcies al patrocini de l'Ajuntament, es va concertar per a facilitar a tots els puçolencs la seua presència en la Plaça de Bous de València.

Gràcies als veïns de Puçol, la plaça va registrar quasi mitja entrada i en tot moment van estar animant el torejador de jònecs local, que en el seu primer jònec va estar molt valent i va perdre els trofeus en l'espasa. En el seu segon jònec, de la ramaderia de Luis Algarra, va traure tot el millor del seu repertori i, després de matar d'una estocada, va tallar les dos orelles, es va guanyar la seua eixida a coll en el seu debut amb picadors.

Després d'este triomf, Juan Àvila torejarà diumenge que ve dia 6 de juny a França i el diumenge 13 de juny torejarà en la Real Mestrança de Sevilla. La penya Juan Àvila ha organitzat un viatge amb autobús per a donar suport el torejador de jònecs: per 100 euros els no socis i 85 euros els socis de la penya podran disfrutar d'un viatge amb autobús de luxe, allotjament en hotel de tres estrelles i entrada en graderia d'ombra en la plaça sevillana. Els interessats poden comprar els tiquets en la seu de la penya, en el Bar El Chichi. El calendari de corregudes de Juan Àvila se completa dissabte que ve 19 de juny, quan el torero de Puçol tornarà a fer l'entrada en comitiva en la Plaça de Bous de València.

Una crònica de Juan Sebastiá

 

29 Maig 2004
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres